fbpx
Connect with us

Deputatul sucevean George ȘOLDAN: “Modernizarea Aeroportului Suceava este o prioritate pentru guvernarea PSD, 65 de milioane de lei vor fi acordate pentru creșterea gradului de siguranță”

Suceava

Deputatul sucevean George ȘOLDAN: “Modernizarea Aeroportului Suceava este o prioritate pentru guvernarea PSD, 65 de milioane de lei vor fi acordate pentru creșterea gradului de siguranță”

Aeroportul Internațional “Ștefan cel Mare” din Suceava va fi modernizat cu sprijinul Ministerului Transporturilor. Astăzi, 23 noiembrie 2022, s-a semnat un contract de finanțare prin care va fi sporit gradul de siguranță și securitate pe acest aeroport

“Am participat astăzi împreună cu colegul meu Eugen Bejinariu, la invitația domnului Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, la semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea Aeroportului Ștefan cel Mare din Suceava.

Este un proiect în valoare de aproximativ 65 de milioane de lei, respectiv 13 milioane de euro, prin care va crește gradul de siguranță și securitate al aeroportului. Astfel, se va face drumul perimetral și vor fi achiziționate sisteme de siguranță și securitate, echipamente pentru controlul de securitate al pasagerilor și bagajelor, echipamente pentru întreținerea suprafețelor de mișcare și echipamente de deszăpezire.

Toate aceste lucrări de modernizare vor trebui încheiate până la finalul anului 2023.

Astfel, din 2024, vom avea la Suceava un aeroport complet modernizat care va oferi un grad înalt de siguranță tuturor pasagerilor.

Sunt convins că acest lucru va contribui la dezvoltarea județului nostru și va face ca Suceava să aibă unul dintre cele mai importante și sigure aeroporturi din țară, mai ales în contextul în care România se pregătește să adere la spațiul Schengen.

Acest lucru este posibil datorită implicării guvernării PSD în sprijinirea proiectelor de infrastructură, o atenție deosebită fiind acordată Moldovei și în mod special județului Suceava.

Îi mulțumesc domnului Sorin Grindeanu pentru că a fost extrem de deschis în a accepta argumentele mele și ale colegilor mei din PSD de a sprijini toate proiectele de dezvoltare pentru județul Suceava și pentru suceveni”, a precizat deputatul PSD de Suceava George ȘOLDAN.

News Moldova îți recomandă și ...   Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” se va deschide joi, 13 octombrie, în parcarea Iulius Mall Suceava!


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top