fbpx
Connect with us

Deputatul sucevean Gheorghe ȘOLDAN: “Finanțare de peste 3,4 milioane de lei pentru podurile de la Valea Glodului și Giurgești”

soldan 1 - News Moldova

Suceava

Deputatul sucevean Gheorghe ȘOLDAN: “Finanțare de peste 3,4 milioane de lei pentru podurile de la Valea Glodului și Giurgești”


Comuna suceveană Vulturești va beneficia de o finanțare de peste 3,4 milioane de euro, pentru construcția podului de la Valea Glodului și reabilitarea celui de la Giurgești, de pe Șomuzul Mic

Anunțul îi aparține deputatului PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, care l-a felicitat pe Cornel Salamaha, primarul comunei.
“La nici două săptămâni de la semnarea contractului pentru modernizarea a aproximativ 5 kilometri de drum comunal (DC4), primarul din comuna Vulturești, Cornel Salamaha a revenit astăzi la București, pentru o nouă finanțare.
I-am fost alături și de această dată și l-am însoțit la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, unde a semnat contractul prin care a obținut 𝟑.𝟒𝟏𝟓.𝟒𝟐𝟓 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.
Obiectul contractului: construcția podului de la Valea Glodului și reabilitarea celui de la Giurgești, de pe Șomuzul Mic.
A plecat spre Suceava cu gândul de a se apuca de treabă chiar de a doua zi, pentru a se asigura că lucrările vor putea fi demarate într-un termen cât mai scurt.
Știu că primarul Cornel Salamaha mai are și alte proiecte și îl apreciez pentru eforturile sale de a dezvolta comuna, în ciuda unui buget restrâns, eforturi care se văd deja în Vulturești.
Felicitări, dle primar!”, a precizat Gheorghe Soldan.

News Moldova îți recomandă și ...   6 tineri din Suceava au urcat pe podium la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top