fbpx
Connect with us

Deputatul sucevean Gheorghe ȘOLDAN și-a lansat candidatura la președinția Consiliului Județean

Deputatul sucevean Gheorghe ȘOLDAN și-a lansat candidatura la președinția Consiliului Județean - News Moldova

Suceava

Deputatul sucevean Gheorghe ȘOLDAN și-a lansat candidatura la președinția Consiliului Județean

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul PSD Gheorghe Șoldan și-a lansat oficial astăzi, 15 aprilie 2024, candidatura la  șefia Consiliul Județean Suceava

Cu acest prilej, Șoldan a semnalizat, îm cadrul unui discurs, problemele  grave cu care se confruntă județul în prezent. El a evidențiat situația critică a comunității, de la exodul masiv al părinților plecați să muncească în străinătate, la nivelurile scăzute ale salariilor și infrastructura precară a drumurilor.

„Suntem pe primul loc în România cu copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate. Suntem pe penultimul loc în România la nivel de salarii. Suntem pe primul loc în Regiunea Nord-Est cu localități fără apă potabilă. Suntem pe ultimele locuri în România la Produsul Intern Brut. Săracul județ bogat!”, a subliniat Șoldan în discursul său, provocând reacții puternice din partea auditoriului.

El a pus sub semnul întrebării acțiunile administrației actuale a Consiliului Județean, sugerând că aceasta este responsabilă pentru stagnarea și lipsa de progres a județului. Criticând lipsa de investiții în infrastructură, în special în asfaltarea drumurilor județene, Șoldan a adus în discuție și promisiunile neîndeplinite ale predecesorului său, Gheorghe Flutur.

Prezent la eveniment, președintele Partidului Social Democrat, primul ministru Marcel Ciolacu, a susținut discursul lui Șoldan, exprimându-și încrederea în abilitățile acestuia și în capacitatea sa de a conduce județul către progres și dezvoltare.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top