fbpx
Connect with us

DRAMĂ în RĂDĂUȚI! Patru tineri de la Ansamblul „Florile Bucovinei” și-au pierdut viața, în urma unui ACCIDENT RUTIER!

DRAMĂ în RĂDĂUȚI! Patru tineri de la Ansamblul „Florile Bucovinei” și-au pierdut viața, în urma unui ACCIDENT RUTIER! - News Moldova

Suceava

DRAMĂ în RĂDĂUȚI! Patru tineri de la Ansamblul „Florile Bucovinei” și-au pierdut viața, în urma unui ACCIDENT RUTIER!


Primăria Municipiului Rădăuți a emis un comunicat luni, în care a anunțat că s-a luat decizia de a declara doliu local în urma tragicului deces a patru dansatori din Ansamblul „Florile Bucovinei” din Rădăuți.

Aceste patru persoane și-au găsit sfârșitul într-un grav accident rutier în dimineața zilei de 21 august 2023. Numele lor sunt Robert Ionel Mafteian (20 de ani), Maria Balan (26 de ani), Ioana Tiperciuc (18 ani) și Andrei Pintilescu (31 de ani).

„Acești artiști talentați și dedicați urmau să ne încânte cu dansul lor la cea de-a 40-a ediție a Târgului Olarilor „Ochiul de păun”, din Rădăuți”, arată Primăria Rădăuți.

Consiliul Local Rădăuți, alături de primarul Bogdan-Andrei Loghin, au luat decizia de a declara doliu local, în semn de respect și solidaritate față de familiile greu încercate in aceste momente dificile.

„Astfel, întreaga comunitate se unește într-un moment de profundă tristețe și suferință alături de familiile celor care ne-au părăsit prematur…Suntem alături de voi cu gândurile și inimile noastre și vă transmitem sincere condoleanțe. În aceste momente dificile, sperăm ca familiile celor 4 să găsească puterea să treacă peste această pierdere imensă”, a transmis Primăria Rădăuți.

În semn de respect față de tragedia care a zdruncinat comunitatea rădăuțeană se va renunța la momentele artistice și concertele dedicate Târgului Olarilor, ediția 2023, iar tiribombele care vor participa la târg o vor face fără muzică ambientală, Târgul Olarilor desfășurându-se în liniștea impusă de tristul eveniment.

Potrivit Primăriei Rădăuți, concertele se vor reprograma pentru o dată ulterioară!

„În acest fel, dorim să aducem un ultim omagiu și să onorăm memoria celor care au adus atâta bucurie comunității noastre și, nu în ultimul rând, Bucovinei! Cu profundă tristețe și compasiune, Municipiul Rădăuți”, se arată în mesajul Primăriei Rădăuți.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top