fbpx
Connect with us

DRAMĂ în RĂDĂUȚI! Patru tineri de la Ansamblul „Florile Bucovinei” și-au pierdut viața, în urma unui ACCIDENT RUTIER!

345286009 1247917912507363 9010309939900332398 n - News Moldova

Suceava

DRAMĂ în RĂDĂUȚI! Patru tineri de la Ansamblul „Florile Bucovinei” și-au pierdut viața, în urma unui ACCIDENT RUTIER!


Primăria Municipiului Rădăuți a emis un comunicat luni, în care a anunțat că s-a luat decizia de a declara doliu local în urma tragicului deces a patru dansatori din Ansamblul „Florile Bucovinei” din Rădăuți.

Aceste patru persoane și-au găsit sfârșitul într-un grav accident rutier în dimineața zilei de 21 august 2023. Numele lor sunt Robert Ionel Mafteian (20 de ani), Maria Balan (26 de ani), Ioana Tiperciuc (18 ani) și Andrei Pintilescu (31 de ani).

News Moldova îți recomandă și ...   Scandal la Spitalul Județean Suceava: un bărbat a injurat și amenințat personalul! Medicii, acuzați că au întârziat acordarea de îngrijiri unei fetițe de 8 ani

„Acești artiști talentați și dedicați urmau să ne încânte cu dansul lor la cea de-a 40-a ediție a Târgului Olarilor „Ochiul de păun”, din Rădăuți”, arată Primăria Rădăuți.

Consiliul Local Rădăuți, alături de primarul Bogdan-Andrei Loghin, au luat decizia de a declara doliu local, în semn de respect și solidaritate față de familiile greu încercate in aceste momente dificile.

„Astfel, întreaga comunitate se unește într-un moment de profundă tristețe și suferință alături de familiile celor care ne-au părăsit prematur…Suntem alături de voi cu gândurile și inimile noastre și vă transmitem sincere condoleanțe. În aceste momente dificile, sperăm ca familiile celor 4 să găsească puterea să treacă peste această pierdere imensă”, a transmis Primăria Rădăuți.

News Moldova îți recomandă și ...   Etapa a II-a a sistemului de transport ecologic metropolitan din Suceava, la un pas de aprobare

În semn de respect față de tragedia care a zdruncinat comunitatea rădăuțeană se va renunța la momentele artistice și concertele dedicate Târgului Olarilor, ediția 2023, iar tiribombele care vor participa la târg o vor face fără muzică ambientală, Târgul Olarilor desfășurându-se în liniștea impusă de tristul eveniment.

Potrivit Primăriei Rădăuți, concertele se vor reprograma pentru o dată ulterioară!

„În acest fel, dorim să aducem un ultim omagiu și să onorăm memoria celor care au adus atâta bucurie comunității noastre și, nu în ultimul rând, Bucovinei! Cu profundă tristețe și compasiune, Municipiul Rădăuți”, se arată în mesajul Primăriei Rădăuți.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul sucevean Ioan BALAN solicită ministrului CÂCIU lămuriti cu privire la prelungirea termenelor de implementare a proiectelor de investiții finanțate din fondurile aferente cadrului financiar 2014-2020


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top