Connect with us

Două COMPANII AERIENE vor opera zboruri spre Bruxelles și Belgia de pe AEROPORTUL din SUCEAVA

Suceava

Două COMPANII AERIENE vor opera zboruri spre Bruxelles și Belgia de pe AEROPORTUL din SUCEAVA

Deschiderea de noi curse aeriene internaționale din Suceava confirmă anvergura regională a Aeroportului „Ștefan cel Mare”

 

Operatori aerieni importanți deschid noi curse spre destinații externe. Compania Wizz Air a anunțat că vor avea curse care pleacă de pe aeroportul din Suceava. Astfel, vor exista zboruri care vor pleca din Suceava către Bruxelles și Belgia, în fiecare marți și sâmbătă, începând cu 4 decembrie.

De asemenea, și compani Ryan Air a anunțat că va zbura de la Suceava la Bruxelles, începând de la 1 noiembrie, cursele acestui operator fiind programate în zilele de luni și vineri.

Trebuie menționat faptul că zborurile Wizz Air și Ryan Air vor zbura către aeroportul din localitatea belgiană Charleroi (CRL), aflat la aproximativ 70 de kilometri de Bruxelles,  iar cel al TUI Fly zboară către aeroportul Zaventem (BRU), aflat la aproximativ 15 km de capitala belgiană. (O.S.)

Beneficii aduse odată cu noile zboruri

Pentru o serie de destinații externe din Suceava numărul de zboruri noi este superior curselor aeriene deschise pe aeroporturile din regiunea Moldovei. Acest lucru nu face altceva decât să valideze anvergura regională a aeroportului din Suceava. Așa cum se știe Aeroportul „Ștefan cel Mare” are pasageri atât din Suceava, cât și județele învecinate și din Ucraina. Anvergura regională a Aeroportului se alătură altor instituții care au aceeași anvergură regională: Spitalul Județean, Universitatea, Centrul Cultural și evident Muzeul Național al Bucovinei.

Fiecare din aceste instituții se înscriu cu o serie de realizări semnificative în ultima perioadă, așa cum pentru aeroportul din Suceava indicatoarele de bază sunt numărul de pasageri, precum și curse sau destinații noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top