fbpx
Connect with us

Echipamente MEDICALE cumpărate de CJ Suceava în cadrul unui PROIECT transfrontalier

spital judetean suceava - News Moldova

Suceava

Echipamente MEDICALE cumpărate de CJ Suceava în cadrul unui PROIECT transfrontalier


Consiliul Judeţean Suceava vrea să cumpere echipamente medicale, în cadrul unui proiect transfrontalier, România-Ucraina

A fost demarată o procedură de achiziţie ce se doreşte a fi finalizată pe 19 septembrie, fiind vorba despre achiziţia a şase videolaringoscoape pentru proiectul “Îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale minim invazive în zona transfrontalieră România-Ucraina”.

Suma estimată a se cheltui este de 36.073, 56 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a fost stabilit ca fiind preţul cel mai scăzut.

News Moldova îți recomandă și ...   S-a finalizat documentația pentru Avizul de Mediu pentru proiectul Autostrăzii A7 Pașcani – Suceava propus a fi amplasat în județele Iași, Botoșani și Suceava

Conform informaţiilor cuprinse în anunţul privind procedura de achiziţie, în data de 09.03.2020 a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul 2SOFT/4.1/93 “Îmbunătățirea calității serviciilor medicale minim invazive în zona transfrontalieră România-Ucraina”, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020, Prioritatea 4.1. Sprijin pentru dezvoltarea serviciilor de sănătate și acces la sănătate.

Beneficiari sunt Întreprinderea Regională Municipală Non – Profit „Spitalul Clinic Regional Cernăuți”, în calitate de lider de proiect și Consiliul Județean Suceava, în calitate de partener. Având în vedere faptul că, în cadrul bugetului alocat Consiliului Județean Suceava au fost înregistrate economii, s-a solicitat, prin act adițional, transferul acestei economii pentru achiziționarea a șase bucăți videolaringoscop ce vor intra în dotarea Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   Topul aeroporturilor din Moldova, în primele nouă luni din 2023. Câți călători au zburat din Iași, Suceava și Bacău!

Echipamentele medicale trebuie să fie livrate în 45 de zile de la primirea notei de comandă.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top