fbpx
Connect with us

Educatoarea de la Grădinița cu Program Normal din Bosanci, acuzată că ar fi abuzat sexual trei fetițe cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, a fost achitată

Educatoarea de la Grădinița cu Program Normal din Bosanci, acuzată că ar fi abuzat sexual trei fetițe cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, a fost achitată - News Moldova

Suceava

Educatoarea de la Grădinița cu Program Normal din Bosanci, acuzată că ar fi abuzat sexual trei fetițe cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, a fost achitată

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Judecătoria Suceava a pronunțat achitarea educatoarei acuzate de abuz sexual, în ciuda acuzațiilor de viol și agresiune sexuală, însă hotărârea poate fi supusă apelului

Această decizie a fost luată în ceea ce privește multiple capete de acuzare, incluzând viol, rele tratamente aplicate minorilor și agresiune sexuală.

Judecătoria Suceava a justificat hotărârea de achitare prin referire la articolul 16, alineatul 1, litera a) din Codul de Procedură Penală, care stipulează că „fapta nu există”.

Cu toate acestea, trebuie menționat că hotărârea Judecătoriei Suceava nu este definitivă și poate fi supusă apelului din partea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Într-un context în care părinții celor trei fetițe abuzate nu au depus plângere la poliție, cazul a ieșit la iveală într-un mod neașteptat.

Coșmarurile unei fetițe de 3 ani au alertat părinții, aceasta afirmând că a fost supusă agresiunilor sexuale. Ulterior, și sora acesteia, care frecventa aceeași grădiniță, a relatat experiențe similare.

Un alt element important este implicarea unei a treia fetițe care a susținut că a fost abuzată sexual. Cazul a luat o întorsătură neașteptată când tatăl fetelor a incendiat mașina educatoarei, într-un act de răzbunare.

În ciuda informațiilor inițiale care sugerau existența unui probatoriu solid și a unor evaluări psihologice și medicale-legale, educatoarea a negat în mod constant acuzațiile și a afirmat că este complet nevinovată.

Cu toate acestea, hotărârea de achitare a ridicat multe semne de întrebare și a generat dezbatere în ceea ce privește abordarea sistemului judiciar în astfel de cazuri sensibile.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top