fbpx
Connect with us

“Europa în regiunea mea: La noi acasă-i meserie!”, un nou eveniment marca ADR Nord-Est și Uniunea Europeană

harta 1 - News Moldova

Suceava

“Europa în regiunea mea: La noi acasă-i meserie!”, un nou eveniment marca ADR Nord-Est și Uniunea Europeană


ADR Nord-Est și Uniunea Europeană își unesc, din nou, forțele, pentru a organiza “Europa în regiunea mea”, un eveniment care are ca temă centrală prezentarea realizărilor implementate la Siret cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, împreună cu beneficiile pe care acestea le aduc comunității atât în ​​orașul Siret, cât și în regiunea NE

“ADR Nord-Est și Uniunea Europeană au plăcerea de a vă invita la un briefing de presă în data de 21 septembrie, începând cu ora 11:30, la Colegiul Lațcu Vodă, str. 28 Noiembrie, Siret, prilejuit de campania Europa în regiunea mea.

Evenimentul va fi găzduit de Antonio Mustață, Directorul Colegiului, în prezența lui Vasile Asandei, Director General ADR Nord Est, a lui Florin Rugină, Unitatea Comunicare, Direcția Generală Politică Regională și Urbană de la Comisia Europeană, precum și a altor reprezentanți ai ADR Nord Est, elevi şi foşti elevi ai Colegiului Lațcu Vodă.

Tema principală a evenimentului este prezentarea realizărilor implementate la Siret cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, împreună cu beneficiile pe care acestea le aduc comunității atât în ​​orașul Siret, cât și în regiunea NE. Alături de proiecte, vor fi prezentate detalii despre activitățile planificate cu publicul în cadrul campaniei de comunicare de o lună „La noi acasă-i meserie!”

După briefing, suntem bucuroși să vă invităm să vă alăturați unui tur al proiectelor din Siret începând de la Colegiu – „incubatorul de meserii”- cu laboratoarele și atelierele sale specializate dotate cu echipamente de ultimă generație, urmat de Grădinița Luminița, acum modernizată, și care se încheie în zona urbană revitalizată, Parcul Rogojești, pe malul râului Siret, pentru o gură de aer curat”,  precizează orgaizatorii.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD George Mîndruță a participat la deschiderea seriei de evenimente culturale și academice “Monica Lovinescu – Centenarul Nașterii (1923 – 2023)’’


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top