fbpx
Connect with us

Evenimentele organizate în Bucovina în această vară au adunat peste 320.000 de participanți

WhatsApp Image 2023 08 28 at 09.23.10 - News Moldova

Suceava

Evenimentele organizate în Bucovina în această vară au adunat peste 320.000 de participanți


Ieri, 27 august, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a fost prezent pe vârful Rarău în cadrul Sărbătorii Muntelui. El a menționat că această manifestare marchează încheierea unui ciclu de evenimente culturale organizate și gestionate de către Consiliul Județean în Bucovina

“În rezumat, luna august a adus împreună peste 320.000 de participanți la aproape 50 de evenimente diverse. De la Festivalul Medieval până la Hora de la Prislop, trecând prin Festivalul Păstrăvului și întrunirile bucovinene din Câmpulung Moldovenesc și alte numeroase evenimente, inclusiv concerte rock și folk, Bucovina a demonstrat că este o sursă inepuizabilă de talente și evenimente.

Suntem bucuroși că am fost principalii organizatori ai majorității acestor evenimente, în colaborare cu primarii din județul Suceava”, a comunicat președintele CJ Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul sucevean Ioan BALAN: „PSD trebuie să privească PNL ca pe un partener de guvernare și nu doar un mijloc prin care își asigură o majoritate parlamentară”

În plus, el a încurajat atât locuitorii români cât și străinii să descopere Bucovina. “Bucovina este un teritoriu al autenticității, al tradițiilor originale și străvechi, cu rădăcini adânci în folclor, îmbrăcăminte tradițională, obiceiuri, bucătărie tradițională, oferte de cazare și peisaje pitorești – toate acestea își au locul aici. Haideți în Bucovina!”, a subliniat Gheorghe Flutur.

Într-o altă notă, el a dorit să-și exprime compasiunea și regretul pentru pierderea tinerilor membri ai ansamblului folcloric din Rădăuți, care au decedat acum o săptămână. “Suntem profund afectați de această tragedie”, a încheiat Gheorghe Flutur.

News Moldova îți recomandă și ...   „În această perioadă, în Bucovina, sunt mai mulți turiști decât pe Litoral!” Obiectivele turistice pe care nu trebuie să le ratezi!


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top