Connect with us

EXCLUSIV! Viceprimarul Teodora MUNTEANU, a făcut depunerea la BANCA! Poate DONAȚIA să substituie obligația de RETURNARE a premiului?

Suceava

EXCLUSIV! Viceprimarul Teodora MUNTEANU, a făcut depunerea la BANCA! Poate DONAȚIA să substituie obligația de RETURNARE a premiului?

Viceprimarul USR, Teodora MUNTEANU, s-a deplasat în jurul orelor 15.30 la Banca Transilvania din Complexul Bucovina! A efectuat o depunere bancară. Probabil este contravaloarea premiului câștigat la Bucovina Motorfest pe care a decis să îl depună în contul Asociației Salvați Copiii Suceava

Imagini în exclusivitate cu viceprimarul USR al municipiului Suceava depunând o sumă de bani la Banca Transilvania, astăzi 09 august în jurul orelor 15.30. După scandalul răsunător în care viceprimarul Teodora MUNTEANU a câștigat o motocicletă la un festival finanțat de primăria Suceava, aceasta a încercat să-și spele imaginea afirmând public că va dona contravaloarea premiului către Asociația Salvați Copiii Suceava.

MUNTEANU a fost surprinsă de cititorii News Moldova cum încerca să depună o sumă de bani la Banca Transilvania din Complexul Bucovina. Vizibil agitată, oficialul sucevean a „reușit” să blocheze bancomatul în momentul depunerii banilor.

Întrebarea de pe buzele tuturor este dacă viceprimarul Teodora MUNTEANU a mers la bancă pentru a depune deja contravaloarea premiului în contul Asociației Salvați Copiii – Filiala Suceava.

Va rămâne Munteanu cu DONAȚIA făcută dar și cu obligația de a returna premiul? Ce părere are Camera de Conturi?

Încercând să iasă bine ca imagine, Munteanu a decis de la sine putere să doneze valoarea unei motociclete către un ONG. Scopul concursului la care a participat Munteanu, neavând dreptul să se înscrie nici ea, nici o rudă de gradul I sau II, a fost deturnat! 

Premiul, așa cum a anunțat Viceprimarul Munteanu, va ajunge la o ASOCIAȚIE care nu a participat la concurs!

Prin IMIXIUNEA oficialului Primăriei SUCEAVA este în final deturnat premiul oferit de administrația locală, valoarea premiului ajungând la o terță parte, care nu a avut nici o legătură cu concursul în cauză!

Teodora MUNTEANU a creat pe această cale și o nedreptate față de participanții la respectivul concurs. Ar fi fost mult mai corect și cinstit din partea oficialului să își asume vina și să îndrepte situația creată. Aceasta a preferat însă să își cosmetizeze imaginea, creând în fapt neregului în buclă, din ce în ce mai grave! 

Sub aspect legal, Viceprimarul Munteanu are în continuare obligația de a returna premiul. Decizia sa personală de a efectua o donație nu are nici o echivalare pecuniară în raport cu prejudiciul creat!

Vom urmări cazul pentr că sunt necesare clarificări din partea Camerei de Conturi. Este de remarcat faptul că Primarul Sucevei, Ion LUNGU a ales să ignore deocamdată ilegalitățile în cascadă și cascadoriile administrative ale subordonatei sale!!!

Doamna în cauză este aceeași care dorea pedepse aspre pentru HoReCa

Efectele PANDEMIEI asupra HoReCa amplificate la SUCEAVA de conducerea Primăriei! Viceprimarul Teodora MUNTEANU vrea noi AMENZI pentru patronii de RESTAURANTE și CAFENELE

Asociația Salvați Copiii Suceava se delimitează de acțiunea viceprimarului Teodora Munteanu 

„Fără să vrem, Organizația noastră a fost oarecum prinsă într-o întreagă dezbatere publică cu conotații negative, legată de situația creată în urma câștigării de către doamna viceprimar Teodora Munteanu a motocicletei ce a fost dată la tombola Festivalului Bucovina Rockfest, festival desfășurat la Cetatea de scaun a Sucevei.

Noi nu cunoaștem detaliile acestei probleme, dar nu putem să nu ne delimităm de orice situație care ridică o cât de mică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers.

Întreaga noastră activitate se bucură de încrederea oamenilor și prin urmare ea este și trebuie să rămână dincolo de orice fel de îndoială.

Precizăm că nu am fost contactați de doamna în cauză și de asemenea, în cazul în care banii au fost deja transferați, vă aducem la cunoștință că informațiile referitoare la conturile noastre bancare sunt publice, ele găsindu-se pe pagina noastră de Facebook.

Prin urmare, considerăm că acest comunicat oficial este și va rămâne singura legătură a Organizației Salvați Copiii cu această situație”, au transmis reprezentanții organizației.

Viceprimarul USR al SUCEVEI, Teodora MUNTEANU, a DETURNAT valoarea unui premiu oferit de PRIMĂRIE! Suma de bani a ajuns la un ONG care NU a PARTICIPAT la respectivul CONCURS

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top