Connect with us

Fetițele abuzate din comunele Bosanci și Costâna, vor beneficia de consiliere psihologică

Suceava

Fetițele abuzate din comunele Bosanci și Costâna, vor beneficia de consiliere psihologică

Cele două fetițe abuzate din comunele Bosanci și  fetița din Costâna vor beneficia de consiliere psihologică. Fata în vârstă de 14 ani, din Costâna, va fi consiliată de un psiholog din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, iar în ceea ce privește cazul fetițelor de la Bosanci, acestea vor primi consiliere psihologică de la un spital privat

Vă reamintim că Maria Podolac, o educatoare de 51 de ani, la grădinița din cadrul Şcolii Gimnaziale Bosanci, a fot acuzată că ar fi agresat sexual două fetițe, una de 4 ani și două de 6 ani, iar în cel de-al doilea caz este vorba despre Chiseliță Vicențiu Dragomir, un bărbat în vârstă de 59 de ani, profesor la Şcoala Gimnazială ”Vasile Bumbac” Costâna, care i-ar fi făcut avansuri sexuale unei eleve de 14 ani.

Profesorul de biologie care i-a cerut fetei de 14 ani să întrețină relații sexuale a fost înregistrat pe ascuns

Fata de 14 ani, elevă în clasa a VII-a,  a primit avansuri de la profesorul său în timpul orelor iar acesta a abordat-o apoi  în curtea unităţii de învăţământ pentru a o determina să întreţină cu el relaţii sexuale. Fata l-a înregistrat cu telefonul mobil şi i-a arătat mamei sale filmuleţul, iar apoi femeia a mers la poliţie.

Educatoare din Bosanci ar fi agresat sexual două fetițe de 4 și 6 ani

„La data de 6 decembrie 2021, o femeie a sesizat faptul că autoturismul, proprietate, parcat în faţa blocului, a fost incendiat. În ziua de 17 decembrie 2021, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi reţinută, pentru 24 de ore, iar, ulterior, arestată. Însă, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul, care ar fi incendiat maşina, este tatăl a două fetiţe minore şi ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol şi agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale”, a precizat IGPR. 

Din verificările ulterioare, bărbatul care a incendiat autoturismul a povestit anchetatorilor că femeia de 52 de ani este educatoare la grădinţa din localitatea Bosanci. El are două fete, una de patru ani şi cealaltă de şase ani, şi a afirmat că educatoarea le-ar fi introdus degetul în zona vaginală celor două copile, faptele petrecându-se la grădiniţă.

IȘJ anunță anchete la Costâna și la Bosanci

“Situațiile sunt foarte grave, atât în cazul domnului Chiseliță Vicențiu Dragomir, cât și în cazul doamnei Maria Podolac, ambii profesori fiind arestați pentru 30 de zile. Sunt două fapte condamnabile, practic de neînțeles, în care poliția și procuratura își  vor exercita atribuțiile, anchetele fiind în curs de desfășurare. Echipe de control ale inspectoratului școlar vor realiza anchete la sediul celor două unități de învățământ în cursul săptămânii viitoare. Vor fi verificate și examenele psihologice susținute de către cei doi profesori la începutul anului școlar. De asemenea, la nivelul școlilor vor fi realizate cercetări de către comisiile de disciplină”, a transmis profesorul Grigore Bocanci, inspectorul școlar general.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top