fbpx
Connect with us

Finalul anului 2023 a fost bogat în inițiative din partea deputatului sucevean Ioan Balan

Finalul anului 2023 a fost bogat în inițiative din partea deputatului sucevean Ioan Balan - News Moldova

Suceava

Finalul anului 2023 a fost bogat în inițiative din partea deputatului sucevean Ioan Balan

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Finalul anului 2023 a fost bogat în inițiative din partea deputatului sucevean Ioan Balan, la nivel național, dar și pentru locuitorii Sucevei

Deputatul Ioan Balan de la PNL din Suceava a evidențiat că majorarea pensiilor și salariilor în sectorul public a devenit posibilă prin implementarea unui program de guvernare axat pe înregistrarea unor investiții publice remarcabile, utilizarea eficientă a fondurilor europene și susținerea mediului de afaceri românesc.

El a adus în discuție, în fața ministrului Transporturilor, Sorin-Mihai Grindeanu, problema modernizării și automatizării tuturor trecerilor la nivel cu calea ferată din județul Suceava.

Deputatul din Suceava a cerut informații ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, cu privire la măsurile luate pentru a limita răspândirea rujeolei la nivel național și la procentul de acoperire vaccinală în județul Suceava.

Într-o interpelare adresată ministrului Finanțelor, Marcel Boloș, deputatul Ioan Balan a solicitat clarificări cu privire la sumele necesare pentru achitarea obligațiilor financiare legate de contractul de credit încheiat între 61 de unități administrativ-teritoriale din județul Suceava și Deutsche Bank AG Londra.

Astfel, deputatul Ioan Balan se implică activ în abordarea problemelor variate și esențiale pentru comunitatea sa, cu accent pe aspecte economice, de infrastructură și sănătate publică.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top