fbpx
Connect with us

Firma soţiei lui FENECHIU a încheiat ANUL în FORŢĂ la SUCEAVA

Suceava

Firma soţiei lui FENECHIU a încheiat ANUL în FORŢĂ la SUCEAVA


Integra Bussiness Consulting, firma soţiei lui Relu Fenechiu, a încheiat anul trecut cu o nouă lovitură la Suceava

Concret, a beneficiat de o cumpărare directă, în valoare de 72.500 lei pentru a oferi consultanţă pentru programul privind creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public.

Anunţul privind cumpăararea directă a fost publicat, de Primăria Suceava, pe 30 decembrie, chiar în prag de An Nou.

Societatea Integra Business Consulting IBC SRL a fost înfiinţată în anul 2002, având ca principal obiect de activitate “activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”.

Administrator şi unic asociat la firmă este Mariana Daniela Fenechiu, soţia lui Relu Fenechiu. Pentru 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de puţin peste 1 milion de lei, cu un profit net de 418.457 lei, la patru angajaţi. Anul anterior numărul angajaţilor a fost aceleaşi, însă cifrele au fost mai mici: doar 382.428 lei cifră de afaceri şi doar 124.543 lei profit net.

News Moldova îți recomandă și ...   Tudorița LUNGU (PNL): "Prima Organizație de Management al Destinației a primit avizul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului"

După cum News Moldova a arătat, anul trecut, până în luna noiembrie, societatea a beneficiat de peste 120 de cumpărări directe în valoare totală de peste 5 milioane de lei.

În 2022 prima cupărare directă data din 21 ianuarie, cu o valoare de 31.932 lei, fiind vorba despre “servicii de consultanţă scriere şi implementare proiecte pentru staţii de încărcare electrice”, beneficiară comuna Prundu Bârgăului.

Cea mai recentă achiziţie, la vremea respectivă, era din 3 noiembrie, valoare de 20.000 de lei, fiind vorba despre “servicii de consultanţă în vederea obţinerii şi implementării proiectului-Centru comunitar integrat”, beneficiar Consiliul Local Berbeşti.

News Moldova îți recomandă și ...   Ministerul Transporturilor propune modernizarea gării Suceava Nord, investiție de peste 79 milioane de lei - MOLDOVA INVEST

De altfel, în general era vorba despre servicii de consultanţă în vederea implementării unor proiecte, în particular sau mai corect spus majoritare fiind serviciile de consultanţă pentru proiecte ce vizează iluminatul public, valorile plecau de la puţin peste 10.000 de lei, dar ajungeau şi la 130.000 de lei, “partenere” fiind primăriile din judeţele Moldovei în special, dar nu numai.

După cum News Moldova a mai relatat, firma soţiei lui Relu Fenechiu a devenit un punct fierbinte al anchetelor jurnalistice prin faptul că aceasta a beneficiat în mod semnificativ de o creştere a profitului datorită lansării în cursul anului 2021 a programului “Iluminatul ecologic public stradal” de către Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor  prin Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Integra Business Consulting, 125 de contracte prin încredințare DIRECTĂ în 2022. Valoarea TOTALĂ se ridică la 5 MILIOANE de lei

News Moldova îți recomandă și ...   Averea IMPRESIONANTĂ deținută de Șefa secției de Oncologie de la Suceava, prinsă în flagrant în timp ce lua MITĂ


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top