fbpx
Connect with us

Fostul membru al echipei Steaua, Sorin Paraschiv, va prelua funcția de președinte executiv al echipei de fotbal Foresta Suceava

Fostul membru al echipei Steaua, Sorin Paraschiv, va prelua funcția de președinte executiv al echipei de fotbal Foresta Suceava - News Moldova

Suceava

Fostul membru al echipei Steaua, Sorin Paraschiv, va prelua funcția de președinte executiv al echipei de fotbal Foresta Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Sorin Paraschiv, va prelua funcția de președinte executiv al echipei de fotbal Foresta Suceava. Decizia a fost luată de noul acționariat al clubului și va fi oficial prezentată în cadrul unei conferințe de presă în săptămânile următoare

Paraschiv, în vârstă de 42 de ani, a câștigat trei titluri de campion cu Steaua și a ajuns în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006.

Noul acționariat al clubului Foresta Suceava va prelua conducerea în perioada următoare și va dezvălui planurile pentru dezvoltarea echipei.

Conferința de presă va oferi detalii cu privire la direcția pe care clubul intenționează să o urmeze sub noua conducere.

În ceea ce privește poziția de antrenor principal a echipei Foresta, favorit pentru acest post este Florin Croitoru, în vârstă de 45 de ani.

Acesta a antrenat deja echipe la nivelul Ligii a III-a, cum ar fi Hușana Huși și Dante Botoșani.

Înainte de debutul noului sezon competițional, echipa Foresta va susține ultimul său meci de verificare, programat sâmbătă, la ora 11:30, pe terenul echipei Știința Miroslava.

Aceste schimbări semnificative în conducerea și staff-ul tehnic al echipei demonstrează eforturile depuse pentru revitalizarea și consolidarea echipei Foresta în viitorul apropiat.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top