fbpx
Connect with us

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava Silviu CREȚU a fost trimis în judecată de procurorii DNA Cluj

Suceava

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava Silviu CREȚU a fost trimis în judecată de procurorii DNA Cluj

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava Silviu Creţu a fost trimis în judecată de procurorii DNA Cluj pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă.

Conform unui comunicat de presă transmis, vineri, de DNA, Silviu-Cristinel Creţu este acuzat că, în cursul lunii decembrie 2020, în calitate de vicepreşedinte al CJ Suceava, ar fi primit de la administratorul unei societăţi comerciale suma de 40.000 euro pentru a interveni la persoane cu decizie în derularea contractelor de reabilitare de drumuri pentru ca două contracte să fie derulate fără impedimente.

News Moldova îți recomandă și ...   Ritm accelerat de dezvoltare pentru stațiunea 𝐏𝐎𝐉𝐎𝐑Â𝐓𝐀! Primarul 𝐂𝐎𝐃𝐑𝐄𝐀𝐍𝐔 prezintă proiectele localității

“În cursul lunii decembrie 2020, inculpatul Creţu Silviu-Cristinel, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, ar fi primit, de la administratorul unei societăţi comerciale, suma de 40.000 euro, lăsându-l să creadă că va interveni pe lângă persoanele din cadrul Consiliului Judeţean Suceava cu atribuţii de decizie în derularea contractelor de reabilitare de drumuri, astfel încât derularea a două acorduri contractuale încheiate de instituţie cu o asociere la care firma omului de afaceri este parte să decurgă fără impedimente. Aceste demersuri ar fi avut loc în contextul unor neînţelegeri între autoritatea judeţeană Suceava, beneficiara proiectului, şi asocierea din care face parte firma omului de afaceri, iar contractele de lucrări vizau reabilitarea unor loturi din cadrul Proiectului regiunea nord-est axă rutieră strategică 1: Iaşi-Suceava”, arată sursa citată.

News Moldova îți recomandă și ...   Primarul sucevean Nicolai BALTAG, despre proiectele privind îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor comunei VAMA


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top