fbpx
Connect with us

GAFĂ IMPARDONABILĂ a arhitectului sucevean Beni ATODIRESEI! Calomnie marca “Dana Budeanu”

beni atodiresei fake news scaled - News Moldova

Suceava

GAFĂ IMPARDONABILĂ a arhitectului sucevean Beni ATODIRESEI! Calomnie marca “Dana Budeanu”


Înfierbântat de visul de a deveni om politic, arhitectul Beni ATODIRESEI a trunchiat informații preluate de la Dana Budeanu folosindu-le într-un context denigrator și calomnios la adresa Spitalului Județean “Sf Ioan cel Nou” Suceava

Priviți cele două imagini alăturate:

beni atodiresei dana budeanu gafa spital suceava scaled - News Moldova În partea stângă avem postarea Danei Budeanu, o specialistă universală cu calificări multiple în modă, politică, medicină, securitate națională și mai nou geopolitică.

În partea dreaptă avem postarea arhitectului sucevean Beni Atodiresei care a preluat și rostogolit mesajul Danei Budeanu.

Ideea centrală a acestei campanii denigratoare este că Spitalul Județean Suceava își bate joc de pacienți servindu-le mese inadecvate

Realitatea în imagini:

De fapt, aceste postări au un puternic caracter denigrator menit sa lovească în Gh Flutur, dar în acest proces are de suferit, în mod NEDREPT, imaginea unei instituții de referință pentru județul Suceava: Spitalul!

Desigur că, distinsei specialiste de la București nu are cum să-i pese vreo secundă de Suceava, ea raportându-se strict la contractele pe care le are încheiate la București cu diferite personaje politice, unele cu ramificații în privincie (sic!). Nu vom intra de data aceasta în detalii.

Însă, arhitectul din Suceava, care intenționează să ajungă cel mai probabil în comisia de urbanism a Consiliul Local Suceava din 2024, pe lista unui partid politic de stânga, ar trebui să se raporteze cu prioritate la interesul sucevenilor, ceea ce evident nu face.

beni atodiresei - News Moldova

Ipocrizie, calomnie, fake news și conținut denigrator. Va fi acționat în judecată arhitectul Beni Atodiresei?

Atodiresei își aduce atingere în acest fel chiar propriei activități profesionale prin această ipocrizie de care dă dovadă: pe de o parte în postările sale face trimitere la noțiuni precum moralitatea profesională, integritatea umană sau reînoirea clasei politice iar pe de altă parte cuplează la campanii naționale denigratoare și calomnioase îndreptate împotriva instituțiilor din orașul în care trăiește și eventual la care, în caz de necesitate, el și familia lui ar putea să se adreseze oricând.

Totodată, acest arhitect care se dorește și vector de opinie local, se plânge constant că nu este preluat de către instituțiile media!?! Cum ar putea fi în aceste condiții? Ciudat este că nu a fost blocat încă de Facebook pentru diseminarea de informații cu conținut fals și denigrator.

Redacția News Moldova l-a contactat în cursul zilei de Duminică, 5 martie, pe arhitectul Beni Atodiresei pentru a-i solicita un punct de vedere referitor la aceasta postare însă acesta nu a răspuns apelurilor redacției

Mesajul transmis și la care așteptăm oricând un răspuns din partea domnului Atodiresei este următorul:

“1. Dle Beni Atodiresei, postarea de sâmbătă, 4 martie, legată de meniul zilei servit pacienților la Spitalul Județean de Urgență Suceava a fost preluată de la Dana Budeanu?

2. Cum veți proceda în eventualitatea în care veți fi acționat în judecată de către spital pentru afirmații calomnioase ce aduc atingeri imaginii instituției?”

beni atodiresei news moldova - News Moldova


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top