Connect with us

Șeful Corpului de Control din Prefectura Suceava a fost CONCEDIAT. Gheorghe Cotin a devenit administrator public la Primăria Șcheia

Suceava

Șeful Corpului de Control din Prefectura Suceava a fost CONCEDIAT. Gheorghe Cotin a devenit administrator public la Primăria Șcheia

Șeful Corpului de Control, Gheorghe Cotin, a fost concediat după ce acesta a fost angajat din data de 18 februarie a.c., la Primăria Șcheia, în funcția de administrator public.

Alexandru Moldovan a declarat că l-a rechemat pe Cotin din concediul de odihnă, în care se afla din data de 18 februarie, și i-a solicitat „să-și încheie lucrările și să predea logistica”.  

De asemenea, a semnat ordinul de constatare a încetării raporturilor de muncă dintre Gheorghe Cotin și Instituția Prefectului începând cu data la care a fost emisă dispoziția primarului din Șcheia, Vasile Andriciuc, de angajare a lui Cotin ca administrator public la Șcheia, respectiv 18 februarie a.c..

„Voi informa despre această situație atât Ministerul Afacerilor Interne, cât și Agenția Națională de Integritate pentru verificări”, a subliniat prefectul Alexandru Moldovan.

Prin concedierea lui Gheorghe Cotin instituția nu mai are funcțional acest serviciu deoarece el era singurul angajat la Corpul de control al prefectului de Suceava. 

 „Deocamdată funcția rămâne vacantă și că va decide viitorul prefect, care va fi nominalizat de USR și numit de Guvern luna viitoare, cine o va ocupa. Postul poate fi ocupat fie prin concurs, fie prin transfer de la o altă instituție publică” a mai specificat prefectul Sucevei, Alexandru Moldovan.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

To Top