fbpx
Connect with us

Gheorghe FLUTUR a prezentat DECALOGUL cu măsurile concrete pentru DEZVOLTAREA JUDEȚULUI în mandatul 2024-2028

Gheorghe FLUTUR a prezentat DECALOGUL cu măsurile concrete pentru DEZVOLTAREA JUDEȚULUI în mandatul 2024-2028 - News Moldova

Suceava

Gheorghe FLUTUR a prezentat DECALOGUL cu măsurile concrete pentru DEZVOLTAREA JUDEȚULUI în mandatul 2024-2028

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În această după-amiază a avut loc, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava, în prezența președintelui PNL, Nicolae CIUCĂ, lansarea candidaturilor Partidului Național Liberal pentru funcția de primar în cele 114 localități ale județului. Cu această ocazie, Gheorghe FLUTUR a prezentat  zece obiective fundamentale ale administrației liberale pentru pentru 2024-2028

La manifestare au fost prezenți Ligia Deca, ministrul Educației, europarlamentarului Rareș BOGDAN, președintele PNL Botoșani, Valeriu IFTIME paralamentarii PNL de Suceava Ioan Balan, Angelica Fădor, Daniel Cadariu și Bogdan Gheorghiu, vicepreședinții Consiliului Județean Suceava Vasile Tofan și Niculai Barbă, administratorul public al județului, Irina Vasilciuc. De asemnea la eveniment a luat cuvântul viceprimarul și candidatul pentru funcția de primar al municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Gheorghe FLUTUR a prezentat DECALOGUL cu măsurile concrete pentru DEZVOLTAREA JUDEȚULUI în mandatul 2024-2028 - News Moldova

Gheorghe Flutur: ”Să reindustrializăm Suceava. Avem nevoie de locuri de muncă și cred cu tărie că autostrăzile vor aduce mai multă industrie.

În fața membrilor și simpatizanților PNL din municipiul Suceava și din întregul județ, care au fost prezenți la eveniment,  Gheorghe Flutur a prezentat o platformă-program intitulată „Decalogul lui Flutur pentru mandatul 2024 – 2028”, care cuprinde principalele obiective de dezvoltare pe care administrația liberală a județului se va axa în următorii  patru ani.

Angajamentul lui Gheorghe Flutur și al echipei liberale față de suceveni este următorul: „Vreau să pun la dispoziția sucevenilor toată experiența, buna credință și puterea mea de muncă, iar obiectivul principal este bunăstarea, siguranța și confortul sucevenilor. Să legăm Suceava de autostrăzi, Nord-Sud și Est-Vest. În mandatul următor acest lucru se va întîmpla.

Să reindustrializăm Suceava. Avem nevoie de locuri de muncă și cred cu tărie că autostrăzile vor aduce mai multă industrie. Să reducem decalajul economic față de alte regiuni. Să cresc rolul regional al Sucevei. Uitați-vă la instituții precum Spitalul Clinic Regional Suceava, aeroportul, universitatea noastră, care au un rol regional din ce în ce mai mare.

Se deschid frontierele cu Ucraina și în celelalte trei puncte așteptate de vecinii noștri, dar și de frații noștri români din Nordul Bucovinei și să întărim parteneriatele cu vecinii. Cred că va trebui să reprezint județul Suceava dacă sucevenii vor vrea și în continuare în politica la vîrf a României. Contează enorm acest lucru pentru dumneavoastră.

Să creez condiții mai bune pentru întoarcerea diasporei acasă. Să punem eficient în valoare patrimoniul cultural, natural și resursa umană a zonei. În primul rînd resursa umană, palmele harnice ale sucevenilor, ale bucovinenilor. Resursa naturală, patrimoniul cultural, tradițiile și obiceiurile. Și sînt convins că Bucovina nu mai are mult să devină destinația turistică de excelență a tradiționalului și autenticului”.

 

Gheorghe FLUTUR a prezentat DECALOGUL cu măsurile concrete pentru DEZVOLTAREA JUDEȚULUI în mandatul 2024-2028 - News Moldova

„Pe scurt, CRED. Și cred în bunul Dumnezeu în primul rând, cred în forța dumneavoastră și în echipă. Și le cer sucevenilor să-mi dea echipa liberală ca să conducem eficient acest județ”, a încheiat Gheorghe FLUTUR.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top