fbpx
Connect with us

Gheorghe FLUTUR intră oficial în lupta pentru Consiliul Județean SUCEAVA

Gheorghe FLUTUR intră oficial în lupta pentru Consiliul Județean SUCEAVA - News Moldova

Suceava

Gheorghe FLUTUR intră oficial în lupta pentru Consiliul Județean SUCEAVA

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Astăzi, 18 aprilie 2024, Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea administrației județene

În acest context, Flutur a prezentat echipa candidaților PNL pentru Consiliul Județean, care, potrivit acestuia, este alcătuită în proporție de 44% din antreprenori.

FLUTUR: „Așa cum am obișnuit opinia publică, eu candidez pentru continuarea marilor proiecte, în primul rând din județul Suceava

„Așa cum am obișnuit opinia publică, eu candidez pentru continuarea marilor proiecte, în primul rând din județul Suceava. Va fi un altfel de mandat, pentru că va trebui să luptăm mai mult pentru reindustrializarea zonei județului Suceava, pentru că nu vor mai fi argumente că nu avem autostradă. Sunt hotărât și dispus ca această energie în ceea ce privește investițiile în locuri de muncă să fie pe primul plan. 

Tot pe primul plan, Suceava trebuie să joace un rol de lider regional și spun asta pentru că avem foarte multe atuuri ca inițiative, ca instituții, cum este Spitalul, cum este Universitatea, cum este Aeroportul, dar și alte instituții care să joace un rol regional recunoscut. 

Gheorghe FLUTUR intră oficial în lupta pentru Consiliul Județean SUCEAVA - News Moldova

Dorim să facem un scor bun și să guvernăm, local, județul Suceava, pentru că avem multe exemple de succes pe care să le arătăm. Vom face campanie și pentru lista de europarlamentare, care este comună, PNL-PSD, pentru că avem nevoie de susținere economică în parlamentul european. 

Cer cu respect concetățenilor mei să acorde votul echipei lui Gheorghe Flutur! Am nevoie de acest vot ca de aer pentru echipă!”, a declarat Gheorghe Flutur cu ocazia depunerii candidaturii unui nou mandat pentru șefia Consiliului Județean.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top