Connect with us

Gheorghe FLUTUR, ministrul GHINEA și senatorul Mîndruță au purtat discutii despre finanțarea AUTOSTRĂZII A7

Suceava

Gheorghe FLUTUR, ministrul GHINEA și senatorul Mîndruță au purtat discutii despre finanțarea AUTOSTRĂZII A7

Ieri, ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, împreună cu senatorul USR PLUS George Mîndruţă, au avut o întâlnire la sediul ministerului cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Întâlnirea survine în urma discuţiilor de săptămîna trecută dintre conducerile judeţene PNL şi USRPLUS asupra viitoarei colaborări pentru proiectele de dezvoltare ale judeţului Suceava.

Discuţiile au fost, în principal, despre finanţarea autostrăzii A7, vitală pentru Moldova, care a fost “neglijată” la acest aspect de guvernările anterioare.

Moldova este singura regiune care nu este traversată de nici un segment de autostradă

Moldova este singura regiune care nu este traversată de nici un segment de autostradă, lucru care înfrânează dezvoltarea judeţelor din estul ţării. S-a convenit asupra necesităţii urgentării proiectelor mari, de anvergură, asupra parteneriatului între UAT-uri, precum şi asupra creării de facilităţi pentru investitori.

S-a discutat şi despre demararea proiectului de asociere a oraşelor Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, proiect atât de necesar pentru punerea în valoare a uriaşului potenţial turistic al zonei montane.

Doar un efort comun, bazat pe un parteneriat serios, fără prejudecăţi politice, axat pe proiecte concrete, realizabile, poate duce la rezultate notabile. Cristian Ghinea a menţionat că este prima întâlnire în care USRPLUS şi PNL se prezintă împreună pentru a discuta şi susţine proiectele unui judeţ.

“Aşa cum am promis, sprijinim transpartinic proiectele de dezvoltare locală şi regională ale judeţului Suceava” a declarat senatorul USR PLUS George Mîndruţă.


Continue Reading
You may also like...

Lect. univ. dr. Florian Olteanu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top