Connect with us

Gheorghe FLUTUR: Nu pomenile, ci ANTREPRENORII trebuie să fie PARTENERII pe termen lung ai PNL

Suceava

Gheorghe FLUTUR: Nu pomenile, ci ANTREPRENORII trebuie să fie PARTENERII pe termen lung ai PNL

Gheorghe FLUTUR le propune liberalilor resegmentarea doctrinară si revenirea la origini

Președintele Gheorghe FLUTUR și-a exprimat convingerile politice, adaptate la actul de guvernare asigurat de coaliția PNL-USR-UDMR, în contextul exercițiului electoral prin care trece Partidul Național Liberal în această perioadă.
Campania electorală din PNL, inspirată din viața politică a celor două partide existente în Statele Unite ale Americii, s-a proiectat și în agenda publică românească pe o perioadă surprinzător de lungă de timp, aproximativ 5 luni.
În toată această perioadă, în mod evident, liberalii au avut posibilitatea să analizeze în detaliu principalele candidaturi pentru funcția de Președinte al PNL, materializate prin înscrierea în cursă a Premierului Florin Citu și a actualului președinte Ludovic ORBAN.
În zona Moldovei, acest proces de susținere a unuia dintre cei doi candidați a fost deja tranșat, iar News Moldova l-a reflectat ca atare la începutul lunii iunie.

Susținere MASIVĂ a LIBERALILOR din regiunea MOLDOVEI pentru candidatura lui Florin CITU la președintia PNL

Din întreaga regiune a Moldovei, astăzi, doar Gheorghe FLUTUR are un cuvânt demn de luat în considerare atât în plan instituțional cât și politic!
De ce? Iașul are doi penali în funcții publice și suspendați politic din PNL, iar în celelalte județe, în clipa de față liderii sunt în proces de consolidere a propriilor poziții.

Gh. FLUTUR: „… împreună cu Emil Boc, cu mai mulţi colegi, ne-am alăturat lui Florin Cîţu … Partidul Naţional Liberal trebuie să-şi clarifice doctrinar poziţiile … Prea am fugit să ne avem bine cu toată lumea şi cu toate categoriile de electorat şi am neglijat esenţa: electoratul liberal

Gh FLUTUR: „Vreau ceva,  cu prietenie să vă spun: discutăm poziţionarea, împreună cu Emil Boc, cu mai mulţi colegi, ne-am alăturat lui Florin Cîţu să-l susţinem pentru că am considerat că asta este soluţia viitoare pentru modernizarea României şi avem foarte multe argumente, dar de la Cluj vreau să transmit un (…) mesaj pentru colegii de la Bucureşti: eu cred că Partidul Naţional Liberal trebuie să-şi clarifice doctrinar poziţiile.
Prea am fugit să ne avem bine cu toată lumea şi cu toate categoriile de electorat şi am neglijat esenţa: electoratul liberal”. Declarația a fost făcută Duminică după amiază, la Cluj, în faţa delegaţilor şi invitaţilor prezenţi la conferinţa de alegeri a filialei judeţene.

Flutur a precizat că va propune în moţiunea premierului de la Congresul din 25 septembrie, 4 chestiuni:

  1. construirea de autostrăzi peste Carpaţi,
  2. reforma administraţiei publice şi descentralizarea,
  3. identitatea naţională şi
  4. încurajarea mediului privat.

Ne place sau nu, Gheorghe FLUTUR are astăzi vocea cea mai puternică din Moldova care poate fi AVOCATUL marelor obiective administrative de care această regiune are nevoie ca de aer pentru a reduce decalajele majore înregistrate în raport cu Transilvania. Are experiența necesară, deține atât funcția politică cât și administrativă și nu în ultimul rând pare să aibă voința necesară pentru a-și asuma aceste deziderate. Nu în ultimul rând, este la masa care trebuie și, chiar foarte aproape de spectrul decizional guvernamental.

Toate aceste elemente îl transformă în actorul politico-administratriv nr 1 și principalul depozitar al speranțelor moldovenilor în perspectiva îndeplinirii marilor deziderate ale Moldovei pe termen scurt și mediu.

În eventualitatea în care proiectul de regionalizare va fi reluat și poate implementat, același Gheorghe FLUTUR este de departe cel mai îndreptățit să devină primul președinte al Regiunii MOLDOVA.

ps: News Moldova nu poate fi acuzată nici un moment că pactizează cu Președintele Consiliului Județean Suceava. Un exemplu elocvent poate fi subiectul Gropii de gunoi de la Mestecăniș.

GROAPA de gunoi de la MESTECĂNIŞ, “BUBOIUL penal” din fruntea BUCOVINEI! – “Firma unui MINISTRU liberal apără CJ SUCEAVA în instanță”

JUSTIȚIE pentru BUCOVINA! Reîncepe urmărirea PENALĂ în dosarul MESTECĂNIȘ în care este vizat CJ SUCEAVA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top