fbpx
Connect with us

Gheorghe Flutur și Ioan Bălan deschid listele PNL Suceava la parlamentare. Ioan Bălan a fost numit președinte interimar al organizației municipale PNL Suceava

Gheorghe Flutur și Ioan Bălan deschid listele PNL Suceava la parlamentare. Ioan Bălan a fost numit președinte interimar al organizației municipale PNL Suceava - News Moldova

Suceava

Gheorghe Flutur și Ioan Bălan deschid listele PNL Suceava la parlamentare. Ioan Bălan a fost numit președinte interimar al organizației municipale PNL Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Conducerea PNL Suceava a avut, luni, la Gura Humorului, o nouă ședință în care s-au luat mai multe decizii importante pentru perioada următoare

Potrivit prim vicepreședintelui PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, la Gura Humorului la întâlnire au participat pe lângă parlamentari și primarii liberali în funcție, dar și cei aleși, iar discuția s-a axat pe construcție și unitate.

În cadrul întâlnirii toți primarii au agreat lista pentru alegerile parlamentare care va fi deschisă la Senat de președintele organizației Gheorghe Flutur, iar la Camera Deputaților de Ioan Bălan. Pe următoarele locuri pe lista pentru Camera Deputaților se vor situa Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu.

Totodată, din punct de vedere organizatoric s-a deschis numirea în funcția de președinte interimar al organizației municipale PNL Suceava a deputatului Ioan Bălan în locul lui Lucian Harșovschi. Noul președinte interimar va prezenta în primar ședință a BPJ al PNL Suceava lista cu membrii Biroului Permanent Municipal al PNL Suceava.

„Discuțiile au fost în mare parte constructive cu amendamentul că primarii au fost foarte deranjați că, pentru prima dată, s-au scurs în presă filmări și înregistrări audio din ședința liberalilor de săptămâna trecută”, a declarat deputatul Ioan Bălan.

El a subliniat că acest lucru a fost dezaprobat în unanimitate.

„Știm cine a făcut lucrul acesta, dar pentru noi este important acum că am găsit resursele să mergem mai departe uniți și puternici. Sunt convins că primele alegeri care par a fi cele prezidențiale ne vor găsit mobilizați și determinați”, a spus Ioan Bălan.

El a mai declarat că în cadrul ședinței s-au repartizat noi sarcini pentru cei cinci principali candidați la alegerile parlamentare urmând ca județul să fie împărțit în cinci zone și fiecare să fie responsabil de zonă.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top