fbpx
Connect with us

Gheorghe ȘOLDAN (PSD Suceava): ”Vești proaste pentru MILIOANE de familii – PNL-USR au tăiat iar alocațiile COPIILOR!”

Gheorghe ȘOLDAN (PSD Suceava): ”Vești proaste pentru MILIOANE de familii – PNL-USR au tăiat iar alocațiile COPIILOR!” - News Moldova

Suceava

Gheorghe ȘOLDAN (PSD Suceava): ”Vești proaste pentru MILIOANE de familii – PNL-USR au tăiat iar alocațiile COPIILOR!”


Gheorghe ȘOLDAN: ”Creșteți alocațiile pentru binele copiilor! Sau, copiii nu votează, nu!?”

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe ȘOLDAN a declarat că PNL-iștii și USR-iștii au strigat în anii trecuți că vor dublarea alocațiilor, iar acum sunt la putere și le taie.

”Astăzi, la Comisia pentru muncă din Camera Deputaților, parlamentarii puterii au votat împotriva copiilor. Deputații lui Cîțu și Ghinea NU vor să dubleze alocațiile – ok – am înțeles, dar de ce nu vor să le crească nici măcar cu 20% cum au promis alături de Iohannis, în campania electorală?Gheorghe ȘOLDAN (PSD Suceava): ”Vești proaste pentru MILIOANE de familii – PNL-USR au tăiat iar alocațiile COPIILOR!” - News Moldova

PNL-iștii și USR-iștii au strigat în anii trecuți că vor dublarea alocațiilor. Acum sunt la putere și le taie! Au avut lege în vigoare votată de PSD, iar acum ei dau legi după legi pentru a le tăia. Scandalos!

Cîțu și Ghinea îi trimit la munci grele în țări străine, pe părinți, lasă singuri acasă sute de mii de copiii și îi fac „alcoolici și pomanagii” pe cei mai vulnerabili dintre noi.

Vreți să eradicați sărăcia? Atunci creați locuri de muncă, faceți școli profesionale, formați oamenii pe tot parcursul vieții pentru piața muncii și o să vedeți că banii de pe alocații vor merge direct în educația copiilor, nu spre plata facturilor pentru curent electric sau mâncare.

Creșteți alocațiile pentru binele copiilor! Sau, copiii nu votează, nu!? Deci ei nu contează?”, a declarat Gheorghe ȘOLDAN.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top