fbpx
Connect with us

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Suceava, prezent la lansarea candidaturii primarului comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Suceava, prezent la lansarea candidaturii primarului comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric - News Moldova

Suceava

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Suceava, prezent la lansarea candidaturii primarului comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Suceava, a fost prezent la lansarea candidaturii primarului comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric.

„Astăzi vă scriu despre un alt primar din echipa mea, unul dintre coechipierii mei în dezvoltarea județului, obiectiv pe care mi l-am propus prin dezvoltarea fiecărei localități în parte. Este vorba de primarul comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric, care și-a lansat duminică candidatura pentru un nou mandat. Am fost prezent la eveniment, alături de o parte semnificativă a echipei PSD Suceava, în fața unei audiențe numeroase.

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Suceava, prezent la lansarea candidaturii primarului comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric - News MoldovaToader e un primar de acțiune și știu cât de mult și-a dorit să rezolve cât mai multe dintre nevoile comunității sale. Sub conducerea sa, chiar din primul mandat, s-au derulat sau sunt în desfășurare numeroase proiecte importante pentru comună: reabilitarea și dotarea școlii din Țibeni, modernizarea dispensarului, amenajarea locuri de joacă pentru copii și îmbunătățirea iluminatului public, construirea unei noi săli de sport, un proiect de 1,5 milioane de euro, renovarea căminului cultural și achiziționarea unei autospeciale de pompieri, dotarea tuturor sălilor de clasă din școli cu echipamente și mobilier nou.

Un alt punct forte al mandatului său a fost modernizarea infrastructurii rutiere, un proiect care a depășit două milioane de euro. Toader are un proiect și pentru  construcția unei platforme ecologice pentru gestionarea deșeurilor, dar și unul pentru înființarea rețelei de gaz metan, lucrările la apă și canalizare fiind în curs de derulare. Așa cum le-am spus celor aproximativ 200 de oameni prezenți, multe dintre aceste proiecte s-au realizat în echipă, cea de pe plan local a primarului și echipa PSD Suceava.

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Suceava, prezent la lansarea candidaturii primarului comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric - News MoldovaDin funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava voi putea sprijini și mai mult proiectele pentru dezvoltarea comunei Satu Mare. Cu siguranță, mult mai mult decât a făcut-o actuala conducere a administrației județene. Realizările lui Toader Adrian Lavric, doar în primii trei ani și jumătate ai mandatului său de primar, reflectă viziunea noastră comună de a construi o comunitate mai puternică și mai prosperă.

Pe 9 iunie, îmi doresc ca această viziune să se extindă asupra întregului județ și să înlăturăm mentalitățile învechite, care încă cred că județul se conduce, nu se administrează”, a transmis deputatul Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD OJ Suceava. Executat de Moldova Invest Kapital SRL portal: www.newsmoldova.ro și www.moldovainvest.eu Cod Mandatar 21240002


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top