fbpx
Connect with us

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că o nouă companie aeriană va opera zboruri charter din Suceava spre Egipt!

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că o nouă companie aeriană va opera zboruri charter din Suceava spre Egipt! - News Moldova

Suceava

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că o nouă companie aeriană va opera zboruri charter din Suceava spre Egipt!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că din această toamnă, de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava va opera o nouă companie aeriană care va avea zboruri către Egipt.

O nouă rută pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare Suceava, către Egipt, începând cu data de 29 octombrie 2023, odată cu debutul sezonului de iarnă, operatorul aerian Skyup Malta și-a anunțat intenția de a opera zboruri în regim charter de pe Aeroportul Ștefan cel Mare spre Sharm el Sheikh”, a precizat Gheorghe Flutur.

Acesta a menționat că zborurile vor fi în fiecare zi de duminică, până pe data de 10 martie 2024.

Avionul companiei Skyup Malta va decola de la Sharm el Sheikh la 07:40 și va ateriza la Suceava la 11:10. Zborul spre Sharm el Sheikh va avea decolarea de la Suceava la ora 12:10, avionul urmând să aterizeze la ora 15:55. De precizat că pachetele de vacanță se pot rezerva deja de la agențiile de turism partenere.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top