fbpx
Connect with us

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că o nouă companie aeriană va opera zboruri charter din Suceava spre Egipt!

814537mare - News Moldova

Suceava

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că o nouă companie aeriană va opera zboruri charter din Suceava spre Egipt!


Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că din această toamnă, de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava va opera o nouă companie aeriană care va avea zboruri către Egipt.

O nouă rută pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare Suceava, către Egipt, începând cu data de 29 octombrie 2023, odată cu debutul sezonului de iarnă, operatorul aerian Skyup Malta și-a anunțat intenția de a opera zboruri în regim charter de pe Aeroportul Ștefan cel Mare spre Sharm el Sheikh”, a precizat Gheorghe Flutur.

News Moldova îți recomandă și ...   Șofer în vârstă de 78 de ani, DECEDAT în urma unui teribil accident rutier la Frătăuții Vechi. Soția sa a suferit răni grave

Acesta a menționat că zborurile vor fi în fiecare zi de duminică, până pe data de 10 martie 2024.

Avionul companiei Skyup Malta va decola de la Sharm el Sheikh la 07:40 și va ateriza la Suceava la 11:10. Zborul spre Sharm el Sheikh va avea decolarea de la Suceava la ora 12:10, avionul urmând să aterizeze la ora 15:55. De precizat că pachetele de vacanță se pot rezerva deja de la agențiile de turism partenere.

News Moldova îți recomandă și ...   Festivalul Medieval din Suceava atrage mii de turiști și susține restaurarea Cetății de Scaun


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top