fbpx
Connect with us

Hora de la Calafindești a ajuns la cea de-a XXIV-a ediție. Două zile dedicate tradiției și bucuriei în inima Moldovei

hora calafindesti - News Moldova

Suceava

Hora de la Calafindești a ajuns la cea de-a XXIV-a ediție. Două zile dedicate tradiției și bucuriei în inima Moldovei


Comunitatea din Calafindești se pregătește să îmbrace straie de sărbătoare. Pe 8 și 9 septembrie va avea loc o nouă ediție a evenimentului HORA DE LA CALAFINDEȘTI

Evenimentul se va desfășura la Căminul Cultural din localitate. Această festivitate tradițională reprezintă o ocazie unică de a experimenta frumusețea culturii moldovenești, de a îmbina muzica autentică și dansul într-un spectacol vibrant și de a celebra unitatea și tradițiile locale.

PROGRAM

Sâmbătă, 8 septembrie 

Evenimentul va debuta sâmbătă, 8 septembrie. De la ora 15:00, Fanfara de la Calafindești va încânta publicul cu ritmuri tradiționale și vesele. Începând cu ora 15:20,pe scenă va urca Grupul Țărăncuța Calafindești, o echipă de dansatori talentați pentru a aduce frumusețea dansului popular moldovenesc.

News Moldova îți recomandă și ...   Doi bărbați au fost arestați după ce au fost surprinși, pe raza localității Fălticeni, în mașini cu mii de pachete de țigări de contrabandă

De la ora 16:00, Angelica Flutur și Grupul Vocal Siret vor oferi o prestație muzicală excepțională, cu voci impresionante și repertoriu autentic.

Și nu putea lipsi Balul Gospodarilor, care va începe la ora 20:30. Formația Lyric Band va fi gazda serii, iar Alexandru Brădățan va încânta publicul cu melodiile sale îndrăgite.

Duminică, 9 septembrie

Duminică, 9 septembrie, sărbătoarea tradițiilor va continua cu un program plin de culoare și energie. De la ora 16, Diana Popovici, Fanfara Rromii de la Gulia, și Ansamblul Kozacioc Bălcăuți vor purta publicul într-o călătorie muzicală unică.

News Moldova îți recomandă și ...   A fost CAPTURAT liderul celei mai mari rețele de distribuție de cannabis din zona Moldovei

Fanfara Trandafirul și Ansamblul de la Cașvana vor completa programul zilei cu ritmuri autentice și dansuri pline de energie, demonstrând măiestria și pasiunea pentru tradițiile locale.

Hora de la Calafindești este un eveniment așteptat cu nerăbdare în fiecare an de către localnici și de către toți cei care doresc să trăiască și să experimenteze cultura moldovenească autentică.

Cu muzică fermecătoare, dansuri pline de viață și un spirit comunitar puternic, Hora de la Calafindești este mai mult decât o festivitate, este o experiență care aduce oamenii împreună și sărbătorește tradițiile și valorile lor.

News Moldova îți recomandă și ...   Un sucevean de 31 de ani, șofer al unei autoutilitare, a ucis 2 oameni în județul Cluj

Dacă sunteți în căutarea unei escapade culturale autentice și a unei experiențe pline de viață, Hora de la Calafindești este evenimentul perfect pentru a vă bucura de frumusețea Moldovei.

Așa că, pregătiți-vă pentru un weekend de distracție și tradiție la Calafindești!


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top