Connect with us

INDIVIDUL care a ucis cu 14 lovituri de briceag un bărbat din RĂDĂUȚI, a fost trimis în JUDECATĂ

Suceava

INDIVIDUL care a ucis cu 14 lovituri de briceag un bărbat din RĂDĂUȚI, a fost trimis în JUDECATĂ

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Ghiocel Timofeev, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a ucis un rădăuțean, în propria casă

Bărbatul a ucis în luna decembrie, cu 14 lovituri de briceag, un bărbat din Rădăuți, chiar sub ochii copilului de 14 ani. Se pare că acesta voia să fure bani, numai că a fost surprins de proprietar, care se afla în casă împreună cu fiul său.

Ghiocel Timofeev a mai avut și în trecut condamnări pentru săvârşirea de infracţiuni de tentativă la omor, dar a fost eliberat în 2020 .

Soția acestuia i-a oferit o sumă de bani pe care acesta a  decis să o joace la jocuri de noroc și să-și cumpere alcool. După ce a părăsit sala de jocuri, în stare de ebrietate, acesta a plănuit să facă rost de o altă sumă de bani.

La un moment dat, el a pătruns în curtea unui imobil, unde se aflau proprietarul și fiul său în vârstă de 14 ani. Individul a scos un cuţit tip briceag şi a sărit asupra proprietarului, care inițial a reușit să se apere și să se retragă în baia locuinței.

Victima i-a provocat atacatorului multiple leziuni, dar nenumăratele lovituri aplicate cu briceagul, cu pumnii şi picioarele au condus la decesul ei, în baia locuinţei sale.

Fiul proprietarului, care a fost martor la toată scena sângeroasă, a părăsit în fugă locuinţa și a reușit să apeleze la diferiți trecători pentru a suna la 112.

Criminalul a fost prins și imobilizat de polițiști, după care a fost ridicat și dus la secție.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top