fbpx
Connect with us

Ioan BALAN (PNL): ”Autostrada Moldovei merge până la Siret!”

Ioan BALAN (PNL): ”Autostrada Moldovei merge până la Siret!” - News Moldova

Suceava

Ioan BALAN (PNL): ”Autostrada Moldovei merge până la Siret!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul Ioan Balan a anunțat că studiul de fezabilitate pentru tronsonul Pașcani-Suceava din Autostrada Moldovei a fost avizat la nivelul Consiliului tehnico-economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Această veste aduce claritate și certitudine asupra direcției și conectivității acestui important tronson autostradal.

Potrivit deputatului, tronsonul Pașcani-Suceava va începe din nord-vestul municipiului Pașcani și va traversa regiunea până în estul municipiului Suceava, conectându-se ulterior la viitorul drum de mare viteză Suceava-Siret. Aceasta confirmă faptul că Autostrada Moldovei va crea un legătura esențială între București și Punctul de trecere a frontierei de stat de la Siret.

„Domnule președinte,

Doamnelor și domnilor deputați,

Am primit cu deosebită satisfacție vestea că la nivelul Consiliului tehnico-economic din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost avizat studiul de fezabilitate pentru tronsonul Pașcani-Suceava din Autostrada Moldovei. Mai mult decât atât, acum avem certitudinea că secțiunea Pașcani-Suceava va începe din nord-vestul municipiului Paşcani și va merge până în estul municipiului Suceava, unde se va conecta cu viitorul drum de mare viteză Suceava-Siret. Așadar, nu mai este niciun dubiu că Autostrada Moldovei va lega Bucureștiul de Punctul de trecere a frontierei de stat de la Siret. 

Stimați colegi,

Haideți să ne punem întrebarea legitimă de ce astăzi, când Suceava are o administrație publică liberală, condusă de Gheorghe Flutur și susținută de noi, parlamentarii PNL, se poate? De ce astăzi PNL poate, iar în trecut, cu alte administrații, nu s-a putut face mai nimic bun pentru suceveni? De ce ajunsesem să fim arătați cu degetul ca polul sărăciei și subdezvoltării din România?

De ce astăzi județul Suceava este pe traseul a două autostrăzi, are drumuri modernizate, spitale la standarde europene și școli tot mai dotate și mai atrăgătoare pentru copii? De ce Suceava a devenit model de administrație județeană? De ce mulți primari PNL sunt dați ca exemplu pentru proiectele lor? De ce tot mai mulți suceveni plecați în străinătate se gândesc să se întoarcă acasă?

Este simplu!

PNL la Suceava a redat speranța în inimile oamenilor! PNL la Suceava lucrează în interesul comunității! PNL a reușit să aducă în Suceava investiții de miliarde de euro care au îmbunătățit substanțial standardul de viață al oamenilor. Chiar dacă am reușit atâtea pentru suceveni, PNL Suceava are în continuare un amplu pachet de proiecte de dezvoltare pentru județ, pentru că ne dorim ca în Suceava oamenii să trăiască la fel de bine ca în zonele dezvoltate din Uniunea Europeană. Acesta este obiectivul nostru și, împreună cu sucevenii, PNL Suceava își va atinge toate obiectivele!”, a precizat deputatul sucevean Ioan BALAN.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top