fbpx
Connect with us

Ioan BALAN (PNL): ”Realizăm investiții de calitate în Suceava, pentru că le facem la timpul lor și le supraveghem constant!”

Ioan BALAN (PNL): ”Realizăm investiții de calitate în Suceava, pentru că le facem la timpul lor și le supraveghem constant!” - News Moldova

Suceava

Ioan BALAN (PNL): ”Realizăm investiții de calitate în Suceava, pentru că le facem la timpul lor și le supraveghem constant!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul sucevean Ioan Balan a evidențiat, în cadrul unei declarații politice, angajamentul ferm al echipei PNL pentru dezvoltarea județului Suceava, subliniind importanța investițiilor în infrastructură și îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor

„Domnule președinte,

Doamnelor și domnilor deputați,

Pentru că vremea caldă a venit și permite accelerarea investițiilor, în județul Suceava, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a dat startul modernizării drumurilor județene într-un ritm accelerat. Poate că ar fi bine să amintesc faptul că, până la momentul în care PNL a preluat conducerea administrației publice județene, mass media prezenta constant imagini cu starea proastă a drumurilor, cu unele impracticabile pentru că erau încă pământ amestecat cu pietriș, iar cele asfaltate nu mai fuseseră modernizate de ani de zile. De asemenea, nu puține au fost ocaziile în care, unii aleși care n-au realizat nimic într-un mandat de 4 ani, înainte de alegeri își băteau joc de banii publici, turnând asfaltul pe ploaie sau chiar pe vreme de viscol. Noi, echipa PNL, realizăm numai investiții de calitate în Suceava, pentru că le facem la timpul lor și îi supraveghem permanent pe constructori, ca să facă treabă bună, nu lucruri de mântuială. De exemplu, mă bucur foarte mult că până la jumătatea acestei veri va fi finalizat drumul axial Suceava – Iași, un drum cu adevărat important și bine modernizat, cu un carosabil lărgit și cu terasamente laterale.

Stimați colegi,

Nu ne-am lăudat niciodată cu ceea ce am reușit și ceea ce avem de gând să facem pentru Suceava și pentru suceveni, pentru că, personal, cred că aceasta este misiunea noastră și pentru asta sucevenii ne-au acordat de fiecare dată încrederea lor, votându-ne. Niciodată nu am venit în fața oamenilor cu promisiuni deșarte, ci cu proiecte concrete și utile de care oamenii au absolută nevoie. Avem nevoie de spitale moderne, ne-au spus oamenii! Și am reușit să facem investiții în infrastructura spitalicească cât nu s-a făcut în decenii întregi. Vrem autostrăzi, ni s-a cerut! Și, în curând, o să avem și autostrăzi și centuri ocolitoare. Vrem școli curate și moderne! Cu ajutorul lui Gheorghe Flutur, al banilor veniți de la Guvernul din care PNL face parte și cu sprijinul primarilor harnici avem și școli renovate! Vrem aeroport internațional, drumuri bune, gaze, apă și canalizare! Și toate acestea au devenit realitate sau sunt pe cale să devină.

Știu că mai avem multe de făcut, dar mai știu și că le vom realiza! Tocmai de aceea am toată încrederea că sucevenii vor alege echipa PNL pentru Suceava, singura garanție că viața noastră în județ se va schimba în bine”, a precizat deputatul sucevean Ioan Balan.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top