fbpx
Connect with us

Iulius Mall SUCEAVA investește 40 milioane euro pentru a se EXTINDE cu încă 14.000 mp

IULIUS MALL - News Moldova

Suceava

Iulius Mall SUCEAVA investește 40 milioane euro pentru a se EXTINDE cu încă 14.000 mp


Iulius Mall Suceava investeşte 40 milioane euro în extindere. Investiţia Iulius în Suceava va ajunge, astfel, la 110 milioane de euro.  Iulius Mall va avea cea mai mare suprafaţă de retail din nordul ţării, de peste 65.000 mp, după extinderea cu încă 14.000 mp

IULIUS este o prezență de peste 13 ani în Suceava, timp în care a devenit destinația principală de shopping, relaxare și distracție, cu peste 10 milioane de vizite anual, din întreaga regiune. Într-o continuă adaptare la cerințele publicului și la nevoia de dezvoltare a orașului, Iulius Mall Suceava a adus constant servicii și retaileri mult așteptați în regiune. Acum, proiectul se extinde, continuând misiunea de a păstra publicul conectat la tendințele din retail, cu acces la branduri fashion renumite direct la ei în oraș, noi concepte de entertainment și servicii care facilitează viața în fiecare zi.

Iulius Mall Suceava a fost inaugurat în 2008, are o suprafață de 51.500 mp și oferă un mix complet de retail și entertainment: peste 200 de magazine, branduri internaționale şi naționale, cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din nordul țării, cu 8 săli, food court, hipermarket Auchan, patinoar sezonier, numeroase opțiuni de relaxare și distracție, multiple servicii și birouri ale instituțiilor publice. Destinația de shopping și recreere atrage anual aproximativ 10 milioane de vizitatori, inclusiv din județele învecinate și chiar de peste graniță.

Extinderea va avea o suprafață de 14.000 mp închiriabili, sub forma unui retail park, cu acces direct din exterior, dar conectat și cu mallul. Alți 10.000 mp existenți din Iulius Mall Suceava vor fi reconfigurați și reamenajați. În total, Iulius Mall Suceava va avea peste 65.000 mp, consolidându-și statutul de cea mai mare destinație de shopping și divertisment din nordul țării. Odată cu extinderea Iulius Mall, Suceava va fi o prezență și mai competitivă în retailul autohton, concurând cu orașe precum Iași, Timișoara, Cluj-Napoca sau Constanța.

„Sunt 13 ani de când întreaga regiune de nord a țării găsește în Iulius Mall Suceava o destinație pentru întreaga familie, un loc de întâlnire, socializare, distracție, dar și unul unde să îți faci cumpărăturile și unde găsești servicii cotidiene. Iulius Mall este un reper pentru comunitate și vom continua să îl menținem în topul preferințelor, prin amplificarea rolului său în dezvoltarea economică și socială a orașului. Continuăm să fim aproape de locuitorii regiunii și să răspundem cu noi oportunități așteptărilor unui oraș în ascensiune”, a declarat Eduard Marcu, Shopping Center Manager Iulius Mall Suceava.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top