fbpx
Connect with us

Larisa BLANARI este noul Președinte al Organizației de Femei a PSD Suceava

Screenshot 20230127 174823 WhatsApp scaled - News Moldova

Suceava

Larisa BLANARI este noul Președinte al Organizației de Femei a PSD Suceava


Victorie a Larisei Blănari în alegerile pentru preşedenţia Organizației Județene de Femei PSD Suceava, care s-au desfăşurat vineri, 27 ianuarie

Alegeri astăzi la FRASIN pentru conducerea organizației de femei a PSD Suceava. Adomnicai vs Blanari. Semnificatii!

Larisa Blănari a obţinut  94 de voturi, la distanţă de Mirela Adomnicăi, contracandidata sa, care a obţinut 59 de voturi.

Rezultatul poate fi considerat o surpriză în condiţiile în care Mirela Adomnicăi era preşedintele interimar al organizaţiei, din 2021, şi este la al doilea mandat de parlamentar de Suceava, aspecte care i-ar fi putut determina pe mulţi să o considere drept favorită.

News Moldova îți recomandă și ...   S-a finalizat documentația pentru Avizul de Mediu pentru proiectul Autostrăzii A7 Pașcani – Suceava propus a fi amplasat în județele Iași, Botoșani și Suceava

WhatsApp Image 2023 01 27 at 17.35.07 1 - News Moldova

Rămâne de văzut care va fi atitudinea adoptată de noul preşedinte al femeilor social-democrate din Suceava în contextul în care, după cum News Moldova a relatat, şi Organizația de Femei a PSD Suceava este invariabil afectată de contextul acesta sulfuros și urât mirositor al blatului politic, care, potrivit impresiei generale care domnește în Suceava este încheiat între PSD și PNL, mai exact între Ioan Stan și Gheorghe Flutur.

Clasa politică suceveană, pare că joacă după un scenariu unanim acceptat: PSD câștigă parlamentarele, iar PNL câștigă localele.

WhatsApp Image 2023 01 27 at 17.35.07 - News Moldova

Nemulțumirea primarilor PSD este una de notorietate. Neoficial aceștia arată cu degetul în direcția Președintelui PSD Suceava, Ioan Stan pentru modul în care gestionează alegerile locale în favoarea PNL. Mai mult, membrii PSD sunt complet nemulțumiți de dealurile politice încheiate de Președintele Stan în favoarea amicilor săi aflați în prag de pensie care încă mai ocupă astăzi poziții de conducere în instituțiile descentralizate din Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL Ioan Balan solicită ministrului Transporturilor răspunsuri cu privire la stadiul implementării celor trei proiecte majore de transport rutier din Moldova

Cine este Larisa Blănari

Născută în 1979, Larisa Blănari ocupă, începând cu iulie 2022, funcția de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava. Dublu licențiată în Litere (germană și română), absolventă a unui masterat în Psihologie politică și leadership in administrație, doamna Blănari este de profesie economist, având studii în științe economice.

WhatsApp Image 2023 01 27 at 17.48.33 - News Moldova

Anterior, fostul consilier județean a lucrat ca inspector antifraudă, comisar în cadrul Gărzii Financiare și a fost manager în cadrul unor instituții private, având o experiență vastă în sectorul finanțelor.

News Moldova îți recomandă și ...   Discuții-cheie privind segmentele Suceava–Pașcani și Suceava–Siret ale autostrăzii A7

Membru al Organizației Municipale PSD, Larisa Blănari a fost aleasă consilier județean la alegerile din toamna anului 2020 (calitate la care a fost nevoită să renunțe în favoarea funcției de Director al CAS Suceava). Merită menționat și faptul că, în 2021, Blănari a fost nominalizată pentru funcția de subprefect de către Biroul Permanent Județean al PSD.

Știre în actualizare…


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top