fbpx
Connect with us

Larisa BLANARI, președintele Organizației de Femei a PSD Suceava, și-a oficializat candidatura la alegerile europarlamentare

Larisa BLANARI, președintele Organizației de Femei a PSD Suceava, și-a oficializat candidatura la alegerile europarlamentare - News Moldova

Suceava

Larisa BLANARI, președintele Organizației de Femei a PSD Suceava, și-a oficializat candidatura la alegerile europarlamentare

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Larisa Blanari și-a oficializat candidatura la alegerile europarlamentare în cadrul un eveniment de amploare desfășurat vineri, 12 aprilie, la Prestige Ballroom din Suceava

În fața unei audiențe impresionante de cel puțin 1.600 de membri ai Partidului Social Democrat (PSD), Blanari a prezentat planurile sale și ale echipei sale pentru scrutinul programat pe 9 iunie, care va coincide cu alegerile locale.

În timpul discursului său, Blanari a subliniat eforturile depuse de Organizația Femeilor Social Democrate din Suceava (OFSD) în timpul mandatului său, evidențiind creșterea semnificativă a membrilor organizației în ultimul an. Cu sprijinul primarilor PSD din întregul județ, Blanari a reușit să consolideze prezența organizației în toate unitățile administrative teritoriale ale județului, subliniind rolul crucial al femeilor în politică și administrație.

Larisa BLANARI, președintele Organizației de Femei a PSD Suceava, și-a oficializat candidatura la alegerile europarlamentare - News Moldova

Prezența notabilă la eveniment a înaltelor personalități politice, printre care președintele PSD și premierul României, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, și ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, reflectă importanța pe care partidul o acordă candidaturii Larisei Blanari și eforturilor de promovare a participării femeilor în politică.

Marcel Ciolacu a salutat angajamentul lui Blanari și a echipei sale și a subliniat importanța implicării femeilor în viața politică și administrativă. Cu toate acestea, premierul a mentionat că implicarea femeilor nu trebuie să fie doar nominală, ci și substanțială, exprimându-și încrederea că ele vor juca un rol esențial în alegerile din 9 iunie.

„𝐌𝐢-𝐚𝐦 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚𝐭 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒.
În fața premierului, Marcel Ciolacu, a secretarului general al PSD, Paul Stănescu, și a celor peste 2.000 de susținători prezenți la eveniment, am subliniat importanța implicării femeilor în politică și administrație.
𝐀𝐦 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐢𝐭 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞 pe care le-am întâlnit în județul nostru de când am preluat conducerea OFSD Suceava și despre nevoia de a le oferi șansa de a face diferența în comunitățile lor.
Am adus în discuție 𝐞𝐱𝐞𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐫𝐞𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞, precum cele 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐝𝐨𝐚𝐦𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫, 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐏𝐥𝐞𝐬̦𝐜𝐚 (Voitinel), Maria Tomescu (Baia) și Violeta Ţăran (Berchișești), femei care au demonstrat că sunt capabile să conducă și să reprezinte comunitățile lor cu succes.
Mă voi lupta pentru drepturile noastre, ale copiilor noștri și ale familiilor noastre.
Vă rog să fiți alături de mine și de echipa social-democrată, condusă de Gheorghe Șoldan, candidatul nostru pentru președinția Consiliului Județean”, a ținut să transmită Larisa Blanari.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top