Connect with us

LOIAL IMPEX SRL, o cunoscută a mediului achiziţiilor publice sucevene, se va ocupa de ÎNTREŢINEREA şi REPARAŢIILE la sistemul de SEMNALIZARE RUTIERĂ din Municipiul Suceava

Suceava

LOIAL IMPEX SRL, o cunoscută a mediului achiziţiilor publice sucevene, se va ocupa de ÎNTREŢINEREA şi REPARAŢIILE la sistemul de SEMNALIZARE RUTIERĂ din Municipiul Suceava

Serviciile ce urmează să fie prestate în baza acordului-cadru

În data de 6 octombrie a.c., a apărut pe platforma de achiziţii publice LicitatiaPublica.ro, prin preluare de pe SEAP, un anunţ potrivit căruia Primăria Municipiului Suceava a încheiat în data de 22 septembrie a.c. un acord-cadru pe 4 ani privind întreţinerea şi efectuarea reparaţiilor la sistemul de semnalizare rutieră pe raza Municipiului Suceava, firma câştigătoare fiind LOIAL IMPEX SRL.

Potrivit documentului afişat pe LicitatiaPublica.ro, serviciile ce urmează să fie prestate sunt următoarele:

  • Servicii de întreţinere şi reparaţii la sistemul de semaforizare;
  • Servicii de întreţinere şi reparaţii a indicatoarelor rutiere;
  • Servicii de întreţinere şi reparaţii la instalaţiile sistemului de bariere electromecanice de control acces în parcări;
  • Servicii şi reparaţii la indicatoarele de trecere pentru pietoni cu lumina intermitentă;
  • Servicii şi reparaţii la dispozitivele de semnalizare acustică la trecerile pentru pietoni semaforizate.

Valoarea acordului-cadru încheiat cu LOIAL IMPEX SRL este de 3.672.390 RON.

S-a încheiat şi primul contract subsecvent

În acelaşi timp, în 22 septembrie a.c., s-a încheiat şi primul contract subsecvent aferent acordului-cadru, valoarea acestui angajament legal câştigat de către LOIAL IMPEX SRL fiind de 880.000 RON.

În cadrul secţiunii „Descrierea achiziţiei publice” din documentul ce poate fi consultat pe platforma SEAP, se precizează că „valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 930.870 RON fără TVA şi 956.000 RON fără TVA”.

LOIAL IMPEX SRL a câştigat din partea administraţiei locale sucevene şi un contract privind aplicarea indicatoarelor rutiere

Menţionăm că firma LOIAL IMPEX SRL este cunoscută pentru relaţia sa consolidată cu Primăria Municipiului Suceava, aceasta câştigând în data de 9 august a.c. un contract privind executarea lucrărilor de marcaje rutiere şi de montare a indicatoarelor rutiere pe raza municipiului Suceava.

Valoarea acelui contract, de altfel, primul dintr-o serie de patru, conform acordului-cadru ce vizează aplicarea marcajelor rutiere în oraş, a fost de 540.000 RON fără TVA.

Mai multe detalii despre atât despre acel contract, cât şi despre implicarea numelui administratorului firmei, Gabriel Sorin IACOB, într-o anchetă DIICOT, despre amenda aplicată companiei LOIAL IMPEX de către Consiliul Concurenţei şi despre mărturiile calităţii deplorabile a muncii prestate de către angajaţii firmei pe străzile Sucevei pot fi consultate în următorul articol:

PARADOX la Suceava! LOIAL IMPEX SRL, firma răspunzătoare de LUCRĂRI DEFECTUOASE LA MARCAJELE RUTIERE, continuă să monteze INDICATOARE

De asemenea, fenomenul abonării la banul public, prin explorarea cazului LOIAL IMPEX SRL, a fost prezentat în cadrul următorului articol marca News Moldova:

Cum e posibil ca LOIAL IMPEX, o firmă anchetată de DIICOT, să bifeze contract după contract pe BANI publici la SUCEAVA?!

Contractele câştigate recent de LOIAL IMPEX SRL

În intervalul august-septembrie, Primăria Suceava a încheiat cu firma Loial Impex SRL următoarele contracte de valoare mai semnificativă:

  • 3 august – Amplasarea unei instalaţii de semaforizare la trecerea de pietoni de pe strada Ana Ipătescu, intersecţie cu Aleea Trandafirilor; Valoarea contractului – 84.000 RON;
  • 8 septembrie – Proiectare şi execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţie „Modul termic şi racordări la instalaţiile de utilităţi existente (apă, canalizare, reţele termice, energie electrică), str.Vasile Alecsandri”; Valoarea contractului – 539.991,02 RON.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top