fbpx
Connect with us

Lora va susține un concert la Cetatea de Scaun a Sucevei, ca parte a Colosseum Tournament

Lora va susține un concert la Cetatea de Scaun a Sucevei, ca parte a Colosseum Tournament - News Moldova

Suceava

Lora va susține un concert la Cetatea de Scaun a Sucevei, ca parte a Colosseum Tournament

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ediția din acest an a galei Colosseum Tournament de kickboxing va avea loc la Cetatea de Scaun a Sucevei, la fel ca anul trecut, tot pe data de 28 iunie.

Organizatorii au prezentat câteva noutăți importante în cadrul unei conferințe de presă desfășurate în interiorul fortului mușatin. Pe lângă aspectul competițional al kickboxingului, ei au subliniat că evenimentul are o dimensiune mai largă, fiind un amalgam de luptă și kickboxing. Astfel, în cadrul galei, momentele diferite vor fi intercalate cu meciuri de kickboxing.

Îmi doresc să fie o competiție curată, frumoasă”, a spus suceveanul Cristi Varasciuc, unul dintre organizatorii și promotorii evenimentului.

Cristi Varasciuc a subliniat că, în afară de meciurile de kickboxing, vor fi prezentate și alte aspecte de interes. Un balon aerostatic va plana deasupra Cetății de Scaun, oferind o priveliște captivantă pentru spectatorii evenimentului. Prezentarea galei va fi asigurată de Majda, cunoscuta vedetă de la Pro TV, alături de Daniel Austin din SUA. De asemenea, momentul solemn al Imnului Național va fi încântat de soprana Nicoleta Maier.

Lora va susține un concert la Cetatea de Scaun a Sucevei, ca parte a Colosseum Tournament - News Moldova

În legătură cu cele două concerte anunțate de organizatorii evenimentului într-o conferință de presă anterioară, Cristi Varasciuc a confirmat că în seara de 28 iunie, după gala de kickboxing, publicul se va bucura de un concert susținut de Lora, iar în preziua evenimentului, în timpul cântarului oficial și al conferinței de presă de la esplanada Casei de Cultură, Cabron va încânta audiența.

Menționăm că pentru concertul din 27 iunie s-au vehiculat și alte posibile nume, precum Puya sau formația Paraziții, iar pentru cel din 28 iunie au fost avansate diverse variante, inclusiv Lidia Buble, Delia și Irina Rimes. Cu toate acestea, de această dată, Lora (28 iunie) și Cabron (27 iunie) sunt confirmate oficial. La evenimentul din acest an vor fi prezenți invitați de marcă, precum Remy Bonjasky, Peter Aerts și Semmy Schilt, despre care Gabriel Georgescu a menționat că au avut o impresie excelentă despre Suceava, influențați de evenimentul din 2023 de la Cetatea de Scaun.

În plus, sportiva olandeză de origine marocană, Ibtissam Kassrioui, va reveni la gala din acest an de la Suceava, urmând să se confrunte cu o altă sportivă din Olanda, deoarece nu există luptătoare la categoria ei în România care să dorească să lupte cu ea în ring. De asemenea, Cristi Varasciuc a menționat că mulți dintre sponsorii evenimentului din anul precedent au exprimat dorința ca Ibtissam Kassrioui să participe din nou la Cetatea de Scaun în gala din acest an.

A fost reiterată și informația vehiculată anterior că sportiva olandeză de origine marocană a primit mai multe cereri în căsătorie, iar în glumă, Gabriel Georgescu a menționat că este posibil să primească și mai multe cereri în acest an. De asemenea, este posibil ca alte două luptătoare din România să se confrunte în ring la gala Colosseum Tournament. Gala beneficiază în continuare de sprijinul Muzeului Național al Bucovinei, Consiliului Județean Suceava și Primăriei Suceava.

Prezent la conferința de presă de la Cetatea de Scaun a Sucevei, viceprimarul Lucian Harșovschi a exprimat dorința de a continua tradiția Galei Colosseum Tournament în anii următori și a menționat că, chiar dacă se estimează că sala polivalentă cu 5.000 de locuri va fi gata în 2025, competițiile de kickboxing din cadrul galei se vor desfășura în continuare în incinta fortificației medievale.

Directorul MNB, Emil Ursu, a transmis un mesaj plin de optimism cu privire la succesul galei de kickboxing din acest an, la care vor participa trei suceveni pregătiți de Ovidiu Mironescu, exprimând speranța că evenimentul va înregistra un succes mai mare decât în anul precedent, chiar și în condițiile în care Cetatea de Scaun se află în proces de restaurare.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top