fbpx
Connect with us

Lucian Harșovschi își face intrarea în competiția internă pentru desemnarea candidatului de primar al Municipiului Suceava din partea PNL

Lucian Harșovschi își face intrarea în competiția internă pentru desemnarea candidatului de primar al Municipiului Suceava din partea PNL - News Moldova

Suceava

Lucian Harșovschi își face intrarea în competiția internă pentru desemnarea candidatului de primar al Municipiului Suceava din partea PNL

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Zvonurile care circulă de mai mult timp s-au confirmat: Lucian Harșovschi s-a înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Suceava din partea PNL

Lucian Harșovschi a confirmat că va participa la alegerile interne din PNL Suceava pentru desemnarea candidatului la Primărie:

Da, este adevărat! M-am înscris în competiția internă din cadrul Partidului Național Liberal, pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pe principiul că orice competiție poate duce la noi idei și soluții.

Așa cum am mai declarat, am fost, sunt și voi fi om de echipă, iar intenția mea nu este aceea de a concura împotriva cuiva, ci vreau doar ca vocea noastră să fie mai mult ascultată.

Îmi doresc continuitate, îmi doresc finalizarea proiectelor!
Cred că ceea ce s-a făcut până acum a fost bine făcut, dar îmi doresc și mai mult pentru suceveni. Pe ideea aceasta voi merge în continuare, deoarece nu mai vreau să se pună limite ideilor, proiectelor, soluțiilor.

După cum bine știți, sunt om de teren și întotdeauna mi-a plăcut să fiu un om printre oameni și tocmai discuțiile cu sucevenii m-au adus în punctul acesta. Ei au fost cei care m-au încurajat să vreau mai mult de la mine și mai mult pentru ei.

Pentru mine promisiunea devine obligație, iar atunci când mi-am dat cuvântul, am făcut tot posibilul să îl respect și asta voi face și de acum înainte.

Sunt omul provocărilor! Întotdeauna mi-au plăcut și spun eu că le-am făcut față, iar acum îmbrățișez cu entuziasm și speranță și această nouă provocare.
Am încredere că va fi bine, pentru că îi simt pe suceveni aproape.

Și tânăr, dar și cu experiență!

Dumnezeu să ne dea gând bun tuturor!


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top