Connect with us

Mirela ADOMNICĂI atac DUR la adresa parlamentarilor PNL și USRPLUS de SUCEAVA: ”Le cerem să GUVERNEZE! Dacă nu sunt în stare, să PLECE!”

Suceava

Mirela ADOMNICĂI atac DUR la adresa parlamentarilor PNL și USRPLUS de SUCEAVA: ”Le cerem să GUVERNEZE! Dacă nu sunt în stare, să PLECE!”

Mirela ADOMNICĂI: ”Deși PNL guvernează de un an și jumătate, tot PSD e de vină”

În cursul zilei de astăzi (02.04-n.r.), deputatul PSD de Suceava, Mirela ADOMNICĂI  a susținut o conferință de presă online în care a transmis un mesaj dur parlamentarilor PNL și USRPLUS de Suceava.

Totodată, deputatul a subliniat că actuala guvernare continuă îndrepte vina către PSD pentru nerealizările lor, în contextul în care PSD nu se mai află la guvernare de mai bine de un an jumătate.

Urmăresc activitatea parlamentarilor suceveni care fac parte din actul guvernamental, pentru că, și la Suceava, aceștia au pierdut alegerile. Astfel, din cei 14 parlamentari suceveni, doar șase sunt ai puterii.

De asemenea, urmăresc cu interes demersurile pe care aceștia le fac în sprijinul județului Suceava și sunt aproape siderată pentru că văd aparițiile în presă a domnului deputat PNL Ioan Balan, care apare doar cu declarații politice, întrebări și interpelări către miniștri care-i sunt colegi de partid.

Deși PNL guvernează de un an și jumătate, iar actualul guvern are deja trei luni de când se află la guvernare, tot PSD e de vină pentru că autostrada A7 se oprește la Pașcani”, a declarat Mirela ADOMNICĂI .

ADOMNICĂI a ținut să menționeze că dacă parlamentarii PNL și USRPLUS nu sunt în stare să guverneze, pot pleca acasă.

”Le cerem celor care se află în arcul guvernamental, respectiv parlamentarilor PNL și USR-PLUS de Suceava, să guverneze. Dacă nu sunt în stare, să plece!”, a mai declarat Mirela ADOMNICĂI.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top