fbpx
Connect with us

Mirela ADOMNICĂI, deputat PSD de Suceava, avertizează: „ȘCOLILE riscă să fie ÎNCHISE din cauza scandalurilor între partidele de la guvernare”

Mirela ADOMNICĂI, deputat PSD de Suceava, avertizează: „ȘCOLILE riscă să fie ÎNCHISE din cauza scandalurilor între partidele de la guvernare” - News Moldova

Suceava

Mirela ADOMNICĂI, deputat PSD de Suceava, avertizează: „ȘCOLILE riscă să fie ÎNCHISE din cauza scandalurilor între partidele de la guvernare”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Începutul noului an școlar pus sub semnul întrebării din cauza crizei politice actuală?!

Cu foarte puțin timp înainte de începerea școlii, ministerele Sănătății și Educației, care trebuiau să asigure funcționarea școlilor cu prezență fizică, sunt prinse în lupta politică din Coaliția de guvernare. Cele două ministere se află în tabere opuse, susține Adomnicăi.

Potrivit oficialului, Ministerul Sănătății acuză PNL pentru proasta gestionare a pandemiei și vaccinării, iar Ministerul Educației anunță revenirea la educația online care potrivit OMS, UNICEF, Comisia Europeană etc. e contraproductivă pentru elevi.

În acest context, PSD a cerut cu insistență pe toată durata vacanței de vară ca cele două ministere să pregătească testarea periodică a elevilor astfel încât să se evite trimiterea acestora în online.

Ministrul Educației face predicții mioritice privind data la care școlile vor reintra în online”

Mirela ADOMNICĂI, deputat PSD de Suceava, avertizează: „ȘCOLILE riscă să fie ÎNCHISE din cauza scandalurilor între partidele de la guvernare” - News Moldova„Nici măcar acum, în al 12-lea ceas, nu există o decizie clară, oficială între Ministerul Educației și Ministerul Sănătății privind tipurile de teste și procedurile de testare pentru elevi și profesori. În loc să fi pregătit aceste lucruri, Ministrul Educației face predicții mioritice privind data la care școlile vor reintra în online”, susține deputatul sucevean, Mirela Adomnicăi.

Partidul Social Democrat a propus ca elevii să beneficieze de câte 2 teste gratuite pe săptămână.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top