fbpx
Connect with us

Drumul care leagă localitățile sucevene Berchișești și Măzănăiești, a fost finalizat

dj 209 d.jpg - News Moldova

Suceava

Drumul care leagă localitățile sucevene Berchișești și Măzănăiești, a fost finalizat


Gheorghe Flutur, Președintele CJ Suceava, menționează mai multe șantiere active pentru reparațiile drumurilor și anticipă proiectele viitoare: Grănicești, Satu Mare, Brodina, Forăști, Rădășeni, Rotopănești

În plus, încă 9 kilometri sunt în proces de modernizare în cadrul programului axial Suceava – Liteni – Moara – Zaharești, unde se construiesc și două poduri, unul la Frumoasa și altul la Liteni Moara.

Flutur a subliniat că, în ciuda unor întârzieri, eforturile vor fi făcute pentru a recupera timpul pierdut prin reluarea procedurilor de achiziții.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL de Suceava, Angelica FĂDOR prezentă la lucrările Conferinței Generale UNESCO desfășurate la Paris

Pe lângă aceste realizări, lucrările continuă în alte zone ale județului. Au fost turnate covoare asfaltice la Mănăstirea Humorului, lucrări sunt în desfășurare pe drumul județean spre Borca, pe drumul Stulpicani – Câmpulung Moldovenesc, prin pădure, și pe drumul județean de la Bălăceana la Humoreni.

„Dintr-un total de 24 km, 15 sunt modernizați, iar 9 km sunt în curs de modernizare, prin programul axial Suceava – Liteni – Moara – Zaharești. Pe acești 9 km se construiesc două poduri, unul la Frumoasa și unul la Liteni Moara.

Constructorul și-a concertat forță de muncă și sperăm să recuperăm tipul pierdut cu reluarea procedurilor de achiziții”, a declarat președintele CJ Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   LIVE | Inaugurarea Centrului Muzeal „Cazinoul Băilor” din Vatra Dornei, cu prilejul Zilei Bucovinei

De asemenea, se fac progrese pe drumul județean Panaci – Bilbor, în apropierea limitei cu județul Harghita, și la drumul județean și podul Moldovița – Argel.

Președintele Flutur a subliniat că există numeroase șantiere în desfășurare pentru reparații ale drumurilor județene și a anticipat începerea lucrărilor în curând pentru proiecte precum Grănicești, Satu Mare, Brodina – Valea Brodinei, Forăști – Manolea, Rădășeni și Rotopănești.

„Avem multe șantiere unde se fac reparații ale drumurilor județene. Așteptăm să începem lucrările la Grănicești, Satu Mare, Brodina – Valea Brodinei, Forăști – Manolea, Rădășeni, Rotopănești”, a precizat președintele Gheorghe Flutur.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL Ioan Balan ridică problema discriminărilor salariale la nivelul funcțiilor de execuție de la nivelul caselor teritoriale de pensii 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top