fbpx
Connect with us

„Cel mai important mesaj pe care vreau să îl transmit este: mulțumesc, România! 🇷🇴

Suceava

„Cel mai important mesaj pe care vreau să îl transmit este: mulțumesc, România! 🇷🇴


Astăzi, 28.02.2022, comisarul european pentru Afaceri Interne, Ylva Johansson, a vizitat Punctul de Trecere a Frontierei Siret dar şi tabăra mobilă de refugiaţi de pe stadionul din Siret

Ylva Johansson, a declarat că este momentul ca România să fie membru deplin al spaţiului Schengen: „Sper că se va întâmpla curând. Comisia a făcut, după cum ştiţi, în aceşti zece ani, evaluarea că România este pregătită pentru Schengen. Iar aceasta este poziţia noastră în continuare”, a declarat Ylva Johansson.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL Angelica FĂDOR: "Performanța Guvernului Ciucă este confirmată de economia reală. Investițiile străine directe în 2022 au atins un nivel record de 10,3 miliarde de euro"

Ministrul afacerilor interne,Lucian Bode, a declarat faptul că România este pregătită pentru orice scenariu și deplin implicată „în furnizarea unui răspuns coordonat şi articulat” la situaţia creată după invazia rusă din Ucraina.

„România rămâne ferm angajată în efortul comun de a proteja pacea şi securitatea în regiune şi de a acorda sprijin umanitar naţiunii ucrainene”, a declarat Lucian Bode.

„Cel mai important mesaj pe care vreau să îl transmit este: mulțumesc, România!

🇷🇴

Este foarte important pentru mine să mă aflu în România în aceste vremuri extrem de dificile, în care vedem cum războiul reapare în Europa.

News Moldova îți recomandă și ...   Operațiunea "Meduza", în localitatea suceveană Siret. Minore dependente de droguri violate, sechestrate și traficate sexual în schimbul dozelor
Am văzut cu ochii mei dovezi de solidaritate: cetățenii români de pe întreg teritoriul țării, societatea civilă și autoritățile române urează bun venit refugiaților ucraineni care vor să scape din calea războiului.
Uniunea Europeană 🇪🇺 este pregătită să ofere sprijin”, a declarat comisarul european Ylva Johansson, responsabil pentru afaceri interne.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top