fbpx
Connect with us

Natura este minunată! Bătaie între doi urși, surprinsă într-o pădure din județul Suceava!

bataie intre doi ursi - News Moldova

Suceava

Natura este minunată! Bătaie între doi urși, surprinsă într-o pădure din județul Suceava!


Imagini rare și spectaculoase cu o confruntare între doi urși au fost surprinse într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava.

Scenele s-au desfășurat într-un cadru natural, în mijlocul unei păduri dense din Broșteni, județul Suceava. Romsilva – Direcția Silvică Suceava administrează, prin intermediul celor 24 de ocoale silvice, peste 270 de mii de hectare păduri de stat.

În imagini se pot observa doi urși mari care se confruntă violent, lovindu-se unul pe altul cu labele și mușcându-se între ei, într-un ritm alert. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în apropiere, care a reușit să surprindă toate detaliile acestei bătăi impresionante între animale sălbatice.

Potrivit experților, astfel de confruntări între urși sunt destul de rare, dar când se întâmplă, sunt deosebit de violente și puternice. Se pare că motivul acestei confruntări a fost teritoriul, fiecare urs încercând să își impună dominația în zona respectivă.

Aceste imagini spectaculoase reprezintă o dovadă a frumuseții și sălbăticiei naturii din județul Suceava și ne amintesc că trebuie să protejăm și să respectăm mediul înconjurător și fauna sălbatică care trăiește în el.

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top