fbpx
Connect with us

Nicolae Troașe a fost ales pentru un nou mandat la conducerea Camerei de Comerț și Industrie Suceava

Nicolae Troașe a fost ales pentru un nou mandat la conducerea Camerei de Comerț și Industrie Suceava - News Moldova

Suceava

Nicolae Troașe a fost ales pentru un nou mandat la conducerea Camerei de Comerț și Industrie Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Joi, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor, unde a fost ales noul Colegiu de Conducere, iar Nicolae Troașe a fost reconfirmat în funcția de președinte al CCI Suceava, informează News Bucovina

Conform prevederilor statutului, Adunarea a avut un total de 232 de membri cu drept de vot la momentul convocării.

În timpul ședinței, s-a prezentat și aprobat Raportul de Activitate al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Suceava pentru perioada 2019 – 2023. De asemenea, s-au analizat activitățile desfășurate până în prezent și rezultatele obținute, inclusiv derularea a patru proiecte cu finanțare europeană, în care Camera de Comerț și Industrie Suceava este implicată ca beneficiar sau partener.

S-a subliniat interesul pentru implementarea de proiecte cu finanțare europeană, menite să sprijine direct firmele din Suceava, cu accent pe domeniile relevante ale Camerei, cum ar fi formarea profesională, stagii de practică pentru studenți și masteranzi în companii, finanțare pentru start-up-uri și servicii de consultanță dedicate antreprenorilor.

Adunarea Generală a procedat, prin vot, la alegerea unui nou Colegiu de Conducere pentru un mandat de patru ani. Acesta este format din 25 de reprezentanți ai celor mai semnificative firme din industriile relevante ale județului Suceava, inclusiv industrie, construcții, comerț și servicii, acestea reprezentând peste 7% din totalul cifrei de afaceri a județului.

În urma votului, Nicolae Troașe, acționar principal al grupului de firme Calcarul S.A., a fost reales în funcția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie Suceava. De asemenea, cei patru vicepreședinți ai Camerei au fost aleși prin vot de către noul Colegiu de Conducere, aceștia fiind Robert – Mihai Croitor, Mihai Cernișov, Ștefan Groza și Vasile Armenean.

Echipa de conducere a Camerei de Comerț și Industrie Suceava a exprimat recunoștință față de toți membrii prezenți la ședință pentru loialitate și i-a felicitat pentru contribuția adusă la dezvoltarea economică a județului.

Aceștia și-au manifestat încrederea în continuarea rolului lor ca principală organizație reprezentativă a mediului de afaceri din Suceava și în capacitatea lor de a identifica și dezvolta proiecte comune în sprijinul comunității de afaceri.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top