Connect with us

Noul PREFECT al județului SUCEAVA ar putea fi ALEXANDRU SALUP

Suceava

Noul PREFECT al județului SUCEAVA ar putea fi ALEXANDRU SALUP

Alexandru Salup, posibil viitor prefect al Sucevei

Joi, 9 septembrie, prefectul USR PLUS al județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a fost demis în ședința de Guvern. Există probabilitatea ca locul său să fie ocupat de Alexandru Salup, noul prefect al județului Suceava. Numele subprefectului Alexandru Salup figurează printre cei care, de fapt, ar fi susținuți de PNL pentru un mandat de prefect al județului Suceava.

Nu pot să confirm sau să infirm, cel puțin deocamdată, nimic în acest sens. Așteptăm să apară în mod oficial numirea. Indiferent dacă aceasta va apărea în următoarele ore sau nu, Instituția Prefectului nu va rămâne fără conducere. Se va pune în aplicarea un ordin emis de prefect prin care în eventualitatea plecării dumnealui în concediu, atribuțiile sale sunt preluate de drept de domnul subprefect Prorociuc Daniel. În cazul în care și dânsul este în concediu, atunci îmi revenea mie sarcina de a prelua atribuțiile de prefect”, a declarat Alexandru Salup.

 

Subprefectul Daniel Prorociuc a fost rezervat în declarații, confirmând că a existat un ordin de prefect în care este precizat că Alexandra Salup ar fi înlocuitorul de drept al prefectului în situațiile în care acesta nu poate să își exercite funcția.

 „În Monitorul Oficial s-a publicat doar demiterea prefectului. Acesta este singurul aspect cert.”, a declarat subprefectul, Daniel Prorociuc. 

Alexandru Salup a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management Suceava. Este liderul Organizației Județene de Tineret a PNL Suceava și își desfășoară activitatea ca asistent medical la Centrul de Dializă Suceava.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top