fbpx
Connect with us

Operațiune anti-drog la Suceava! Cinci persoane reținute pentru trafic cu cannabis

Operațiune anti-drog la Suceava! Cinci persoane reținute pentru trafic cu cannabis - News Moldova

Suceava

Operațiune anti-drog la Suceava! Cinci persoane reținute pentru trafic cu cannabis

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Miercuri, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava a anunțat reţinerea a cinci persoane în urma unor percheziţii ce au avut loc în judeţul Suceava

Aceste acţiuni au condus la descoperirea și confiscarea a aproximativ 2,3 kilograme de canabis, iar procurorii au emis mandate de percheziţie domiciliară.

Potrivit investigaţiilor, în perioada ianuarie-februarie, suspecţii sunt acuzați că au deţinut, intermediat și comercializat direct canabis şi rezină de canabis, considerate droguri de risc, pe teritoriul judeţului Suceava. În cadrul celor 6 percheziţii domiciliare, au fost găsite și ridicate, pe lângă substanţele interzise, obiecte purtătoare de urme de substanţă, grindere și cântare electronice, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

La 20 februarie, procurorii DIICOT Suceava au propus arestarea preventivă a trei dintre inculpaţi, în timp ce al patrulea este plasat sub control judiciar. Tot în aceeași zi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a emis mandate de arestare preventivă pentru doi dintre suspecţi, iar al treilea se află sub control judiciar.

Operaţiunea a fost realizată în colaborare cu poliţiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, având sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Suceava. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR. Autorităţile continuă investigaţiile pentru a aduce la lumină întreaga reţea de trafic de droguri.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top