Connect with us

Organizația județeană a USR PLUS Suceava își alege PREȘEDINTELE în acest weekend! Gheorghiță MÎNDRUȚĂ: ”Colegii ar trebui să mă VOTEZE deoarece am dovedit că pot CONSTRUI”

Retrospectivă săptămânii

Organizația județeană a USR PLUS Suceava își alege PREȘEDINTELE în acest weekend! Gheorghiță MÎNDRUȚĂ: ”Colegii ar trebui să mă VOTEZE deoarece am dovedit că pot CONSTRUI”

Organizația Județeană a USR PLUS Suceava își alege președintele în acest weekend

Membrii suceveni ai Alianței USR-PLUS vor decide cine va fi noul președinte al organizației județene, în acest weekend!

Astfel, duminică și luni, 04 și 05 iulie a.c. între orele 10:00 – 20:00, se desfășoară alegerile pentru desemnarea celui care va conduce formațiunea politică.

Lupta este strânsă – membrii USR PLUS au de ales între senatorul Gheorghiță MÎNDRUȚĂ și deputatul Radu CIORNEI 

Pentru șefia organizației județene a USR PLUS Suceava se vor lupta senatorul Gheorghiță MÎNDRUȚĂ și deputatul Radu CIORNEI!

Alegerile din acest weekend sunt organizate după ce săptămâna trecută, în cadrul Filialei Județene a USR PLUS Suceava a avut loc primul tur de scrutin, unde niciun candidat nu a obținut un procent de 50% +1 pentru a prelua preşedinţia.

În urma votului exprimat în primul tur, senatorul Gheorghiță MÎNDRUȚĂ și deputatul Radu CIORNEI au rămas în lupta internă pentru organizația județeană a USR PLUS Suceava. 

Gheorghiță MÎNDRUȚĂ: ”În acest weekend, începând de duminică, va exista turul al doilea pentru președinția organizației Județene a USR PLUS Suceava

Prezent în emisiunea „Retrospectiva Săptămânii”, realizată de News Moldova, senatorul Gheorghiță MÎNDRUȚĂ a vorbit despre alegerile din cadrul filialei județene a USR PLUS Suceava. 

Gheorghiță MÎNDRUȚĂ a declarat că în primul tur de la sfârșitul săptămânii trecute, lupta a fost strânsă și au existat doar două voturi în plus pentru domnia sa.

”La USR PLUS Suceava am început alegerile cu trei săptămâni în urmă, de la nivel de comune, orașe, municipii, iar weekend-ul trecut au avut loc alegeri la nivel județean, primul tur.

În acest weekend, începând de duminică, va exista turul al doilea pentru președinția organizației Județene a USR PLUS Suceava, întrucât nu a obținut nimeni 50% +1 pentru a fi desemnat un câștigător.

La primul tur am avut o luptă strânsă, unde au existat doar două voturi în plus în favoarea mea, față de colegul meu Radu CIORNEI”, a declarat Gheorghiță MÎNDRUȚĂ.

Gheorghiță MÎNDRUȚĂ: ”În scurta mea carieră politică am dovedit că pot construi

Senatorul a mai subliniat că a devenit membru PLUS Fălticeni în 2019, când organizația avea doar 9 membri. La acel moment și-a asumat să coordoneze Filiala Plus de la Fălticeni cum a știut mai bine, având alături de el oameni implicați și devotați.

La numai doi ani de la intrarea în Plus Fălticeni, Gheorghiță MÎNDRUNȚĂ a declarat că în urma fuziunii dintre USR și PLUS a reușit să creeze la Fălticeni o organizație puternică care are la acest moment 90 de membrii. 

”Colegii ar trebui să mă voteze deoarece în scurta mea carieră politică am dovedit că pot construi.
Am devenit membru la Plus Fălticeni în 2019, iar la acel moment Organizația era foarte mică și Avea doar 9 membri. La două luni după intrarea în această filială, mi-am asumat poziția de coordonator al Plus Fălticeni și am construit alături de colegii mei de la momentul respectiv o filială Plus care ajunsese la momentul fuziunii cu USR la aproape 90 de membri.

La alegerile locale de la Fălticeni am avut o campanie apreciată atât din punct de vedere a desfășurării implicării cât și a strategiei pe care am adoptat-o.

Trebuie să recunosc ca ne doream să avem mai mulți consilieri locali, dar pentru un oraș condus de PSD de peste 10 ani, pot spune că a fost un rezultat bun la o diferență extrem de mică de PNL, cu două procente.
Ulterior după reușita de la alegerile locale mi-am depus candidatura pentru parlamentare unde m-am  luptat pentru funcția de Senator de pe prima poziție, refuzând a doua poziție la Camera Deputaților.

Chiar dacă la acel moment prima poziție la Senat din partea USR PLUS nu era cu șanse de reușită pot spune că sunt mândru că de pe această poziție am reușit să conving cetățenii. 
Sunt un om de construcție, de echipă, iar în armată am învățat că nu pot fi niciodată un lup singuratic. Trebuie să îți apropii oameni curajoși și cu perspectivă pe care te poți baza.
Cred că sunt unul dintre candidații care poate construi în continuare filiala Județeană a USR PLUS Suceava,  a mai declarat MÎNDRUNȚĂ.

De ce alocă USR PLUS două zile pentru vot? MÎNDRUȚĂ: ”Am dorit să dăm posibilitatea tuturor delegaților să își exercite votul

MÎNDRUȚĂ a explicat că USR PLUS alocă două zile pentru alegeri deoarece în momentul în care s-a stabilit procedura de desfășurare a alegerilor nu se cunoștea faptul că măsurile se vor relaxa în prima etapă de la 1 iunie și ulterior de la 1 iulie.

Totodată, senatorul a mai declarat că își doresc să ofere posibilitatea tuturor celor 190 de delegați să își exercite votul.

”Alocăm două zile pentru alegeri deoarece noi nu am făcut o convenție județeană așa cum a făcut pe PNL-ul, încât să aducem la un loc toți delegații.

În momentul în care am stabilit procedura de desfășurare a alegerilor nu cunoșteam faptul că măsurile se vor relaxa în prima etapă de la 1 iunie și ulterior de la 1 iulie. Totodată am dorit să dăm posibilitatea tuturor celor 190 de delegați să își exercite votul. Din acest motiv, la Suceava pe 4 și 5 iulie vor exista aceste alegerimai declarat MÎNDRUȚĂ.

Întreaga emisiune „Retrospectiva Săptămânii”  poate fi vizionată pe canalul de youtube al News Moldova

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Retrospectivă săptămânii

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top