fbpx
Connect with us

PARADOX NATIONAL in cazul BOSUTAR! Intalniri cu Ministrul Mediului in timp ce presa suceveana TITREAZA ca ginerele ACTIVISTULUI este trimis in JUDECATA pentru CONTRABANDA in valoare de 100.000 EURO

PARADOX NATIONAL in cazul BOSUTAR! Intalniri cu Ministrul Mediului in timp ce presa suceveana TITREAZA ca ginerele ACTIVISTULUI este trimis in JUDECATA pentru CONTRABANDA in valoare de 100.000 EURO - News Moldova

Suceava

PARADOX NATIONAL in cazul BOSUTAR! Intalniri cu Ministrul Mediului in timp ce presa suceveana TITREAZA ca ginerele ACTIVISTULUI este trimis in JUDECATA pentru CONTRABANDA in valoare de 100.000 EURO

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Inger sau drac? Cine este de fapt Tiberiu BOSUTAR!?

Informatii contradictorii apar la adresa familiei activistului Tiberiu Bosutar. In timp ce acesta este primit de catre Ministrul Mediului, presa suceveană titreaza ca ginerele activistului de mediu, a fost trimis in judecata intr-un dosar de contrabandă cu țigări la Moldovița.

Directia Silvica SUCEAVA: „Suprafata de PADURE unde s-a produs AGRESAREA activiștilor, se află în administrarea unui OCOL SILVIC PRIVAT”

PARADOX NATIONAL in cazul BOSUTAR! Intalniri cu Ministrul Mediului in timp ce presa suceveana TITREAZA ca ginerele ACTIVISTULUI este trimis in JUDECATA pentru CONTRABANDA in valoare de 100.000 EURO - News MoldovaProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au finalizat ancheta și au trimis în instanță, acum aproximativ o săptămână, un dosar de contrabandă cu prejudiciu mare spre foarte mare, de la Moldovița. Este vorba de un transport de țigări de contrabandă evaluat la peste 450.000 de lei, peste 90.000 de euro.

Ministerul MEDIULUI condamna violentele petrecute la SUCEAVA! Autoritatile locale se deplaseaza in aceste momente la locul INCIDENTULUI

Mihai Oblezniuc, în vârstă de 28 de ani, silvicultor la Ocolul Moldovița la data comiterii presupuselor fapte, și Mihail Valentin Nistor, de 26 de ani, ginerele activistului de mediu Tiberiu Boșutar, au fost trimiși în judecată în acest dosar. De menționat că dosarul a fost trimis în instanță cu câteva zile înainte de episodul agresării lui Tiberiu Boșutar la Panaci, astfel că nu se pot face corelații cu privire la vreo ”dedicație”, precizează Monitorul de Suceava.

Tánczos Barna: M-am întâlnit astăzi (21.09 – n.r.), la sediul Ministerului, cu activistul Tiberiu Boșutar

PARADOX NATIONAL in cazul BOSUTAR! Intalniri cu Ministrul Mediului in timp ce presa suceveana TITREAZA ca ginerele ACTIVISTULUI este trimis in JUDECATA pentru CONTRABANDA in valoare de 100.000 EURO - News MoldovaÎn cadrul întâlnirii, am condamnat din nou violențele la care au fost supuși activistul de mediu și jurnaliștii care îl însoțeau, într-o pădure din comuna Coșna, județul Suceava.
Violența nu poate fi acceptată sub nicio formă, indiferent de situație! Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz și vinovații să fie trași la răspundere.
Însă nu pot fi de acord, pentru că am văzut și acest gen de abordare, cu generalizarea acestui comportament reprobabil către întreg personalul silvic. Am spus din capul locului: dacă se va confirma că unii dintre cei care au atacat sunt silvici, ei trebuie imediat excluși din această breaslă.PARADOX NATIONAL in cazul BOSUTAR! Intalniri cu Ministrul Mediului in timp ce presa suceveana TITREAZA ca ginerele ACTIVISTULUI este trimis in JUDECATA pentru CONTRABANDA in valoare de 100.000 EURO - News Moldova
Însă cei peste 15.000 de silvicultori care muncesc cinstit și profesionist pentru a gospodări și apăra pădurile României, nu merită fie puși la un loc cu cei implicați în situații reprobabile.
Un alt punct important de discuție a fost continuarea dezvoltării sistemului SUMAL 2.0 și a aplicației Inspectorul Pădurii, iar experiența de teren a activiștilor de mediu este relevantă în acest sens, a transmis Ministrul Mediului, Tánczos Barna.


1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top