Connect with us

Poligonul de pregătire al ISU SUCEAVA va avea ECHIPAMENTE noi, ultramoderne în valoare de peste 7.000.000 RON

Suceava

Poligonul de pregătire al ISU SUCEAVA va avea ECHIPAMENTE noi, ultramoderne în valoare de peste 7.000.000 RON

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” (ISU) Suceava, partener într-un proiect transfrontalier 

În urmă cu 2 ani a fost semnat contractul de finanțare aferent proiectului de infrastructură mare „BRIDGE”, un proiect transfrontalier între România și Ucraina. Parteneriatul este format din șase instituții din cele două state, printre care și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” (ISU) Suceava.

Scopul proiectului e să îmbunătățească nivelul de siguranță și securitate a populației în zona transfrontalieră română-ucraineană prin intensificarea acțiunilor comune de instruire și cooperare în domeniul gestionării situațiilor de urgență.

Durata proiectului este de 36 de luni, cu un buget total de aproximativ 7.500.000 Euro, din care finanțare nerambursabilă aproximativ 6.800.000 Euro.

Poligon ultramodern și dotări de top pentru ISU SUCEAVA 

Prin intermediul acestui proiect, ISU SUCEAVA a pus bazele unui poligon ultramodern pentru pregătirea personalului de intervenție. De asemenea, în cadrul aceluiași proiect, ISU Suceava beneficiază și de dotări de top pentru baza de pregătire.

Pe data de 14 aprilie a fost atribuit contractul de execuție a lucrărilor pentru construirea poligonului. Licitația a fost câștigată de GENERAL CONSTRUCT SRL.

POLIGON ultramodern pentru ISU SUCEAVA! Proiectul în valoare de 12.129.285 RON a fost câștigat de GENERAL CONSTRUCT SRL

Ulterior, ISU Suceava a scos la licitație și contractul pentru achiziția utilajelor și echipamentelor tehnologice și funcționale specifice obiectivului de investiții. La începutul lunii iulie, contractul a fost adjudecat de firma DRAGER SAFETY ROMÂNIA SRL din București.

Valoarea fără TVA a echipamentelor este de 7.613.901 RON. Potrivit documentației tehnice, vor fi achiziționate următoarele produse:

  •  Utilaje specifice – poligon pregătire: Casă de foc – 1 cpl; Container foc (CAISSON) – 1 cpl; Labirint – 1 cpl; Machetă auto – 1 cpl; Machetă cisterna – 1 cpl;
  • Dotări specifice – poligon pregătire: Machetă flashover și backdraft – 1 buc; Machetă ventilare – 1 buc; Manechin ignifug (copil+adult) – 1 cpl; Machete poligon binom de stingere – 1 cpl; Detector gaz – 1 buc.

Firma câștigătoare a licitației este DRAGER SAFETY ROMÂNIA SRL

DRAGER SAFETY ROMÂNIA SRL este o firmă cu sediul în București care se ocupă cu comercializarea mașinilor și echipamentelor. Societatea este înființată în 2002 fiind administrată de Laurențiu Adrian RIZEA.

Unicul acționar din firmă este persoana juridică DRAGER MEDICAL ROMÂNIA.

Pentru anul fiscal precedent, societatea a declarat un profit net de 206.008 RON la o cifră de afaceri de 16.795.775 RON. Firma are 17 angajați.

Societatea este o obișnuită a contractelor cu statul.  DRAGER SAFETY ROMÂNIA SRL livrând echipamente necesare și utilaje pentru mai toate Inspectoratele Județene de Poliție din țară dar și pentru Inspectoratele pentru Situații de Urgență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top