fbpx
Connect with us

Polițiștii suceveni au efectuat 17 percheziții într-un caz de evaziune fiscală în sectorul forestier

WhatsApp Image 2023 11 24 at 13.48.19 654a3d4d e1700829754863 - News Moldova

Suceava

Polițiștii suceveni au efectuat 17 percheziții într-un caz de evaziune fiscală în sectorul forestier


Echipa de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Suceava – Biroul de Investigare a Criminalității din Mediul de Afaceri, în colaborare cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, a desfășurat vineri, 24 noiembrie 2023, o operațiune pentru executarea a 17 mandate de percheziție la domiciliu, într-un dosar legat de infracțiuni de evaziune fiscală în industria silvică

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Județeană Suceava, acțiunea viza activitatea comercială a unor companii din Gura Humorului și zonele învecinate, precum și din județele Botoșani, Mureș, Maramureș și Harghita. Scopul acesteia a fost de a dovedi infracțiunile constând în înregistrarea fictivă în documentele contabile a transporturilor de material lemnos.

Acțiunea a beneficiat de colaborarea specialiștilor în combaterea infracțiunilor silvice din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier – Serviciul Ordine Publică, precum și a personalului din cadrul S.I.C.E. Botoșani, Mureș, Maramureș și Harghita.

În urma perchezițiilor, au fost găsite și ridicate documente contabile și alte materiale relevante pentru caz, considerate probe în anchetă.

Investigațiile continuă sub supravegherea procurorilor pentru a stabili și confirma întreaga activitate infracțională asociată evaziunii fiscale, identificarea persoanelor responsabile și determinarea gradului lor de implicare penală, conform informațiilor oferite de sursa menționată.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top