Connect with us

Postul de arhitect-șef al SUCEVEI rămâne LIBER! Consiliera viceprimarului Teodora MUNTEANU a picat examenul cu BRIO

Suceava

Postul de arhitect-șef al SUCEVEI rămâne LIBER! Consiliera viceprimarului Teodora MUNTEANU a picat examenul cu BRIO

Postul de arhitect-șef al Sucevei rămâne liber

Ana MUNTEANU, consiliera viceprimarului USR-ist Teodora MUNTEANU,  a obținut un punctaj rușinos la concursul pentru ocuparea postului de arhitect șef al municipiului Suceava. 

Ana MUNTEANU a picat cea mai importantă probă din concursul care îi garanta angajarea pe perioadă nedeterminată și anume examenul scris, unde a obținut 61,2 puncte din 100. 

Rezultatul probei scrise pentru concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de Arhitect-șef a fost publicat luni după-amiază pe site-ul Primăriei Suceava – “Respins”.

Reamintim că Ana MUNTEANU este fiica fostului arhitect-șef al județului, Constantin Rabiniuc Mocanu.

Ocupantul postului de arhitect-șef al Sucevei ar primi un salariu de 14.361 lei brut.

Teodora MUNTEANU: ”Nu e nevoie să o memorezi”

Reacția viceprimarului Teodora MUNTEANU nu a întârziat să apară în urma rezultatului rușinos obținut de propria consilieră.
Astfel, Teodora MUNTEANU a declarat că Ana MUNTEANU a răspuns bine la subiectele de specialitate, de arhitectură, dar aceste concursuri cuprind și învățarea pe de rost a unei legislații stufoase fără legătură cu specialitatea și pe care o poți consulta când ai nevoie, nu e nevoie să o memorezi.
Ana a răspuns bine la subiectele de specialitate, de arhitectură. Dar aceste concursuri cuprind și învățarea pe de rost a unei legislații stufoase fără legătură cu specialitatea și pe care o poți consulta când ai nevoie, nu e nevoie să o memorezi.
E vorba de redare mecanică și dacă uiți un cuvânt se scad puncte, folosești sinonime se scad puncte”, a declarat Teodora MUNTEANU într-un comentariu pe Facebook.

Beni ATODIRESEI: ”Cei de la USR au constatat că vinovată e bibliografia de examen care trebuie urgent schimbată”

Arhitectul sucevean Beni ATODIRESEI a declarat pe contul personal de Facebook că întrucât candidatul susținut a picat examenul pentru funcția de arhitect şef al municipiului Suceava, cei de la USR au constatat că vinovată e bibliografia de examen care trebuie urgent schimbată.

”Întrucât candidatul susținut a picat examenul pentru funcția de arhitect şef al municipiului Suceava, cei de la USR au constatat că vinovată e bibliografia de examen care trebuie urgent schimbată. Conform unor personaje reconvertite de la panificație la administrație ea poate discrimina prin faptul că este prea stufoasă şi trebuie memorată. 
Deci legislația e problema, adică piedica e norma. E de înțeles, doar au fost obişnuiți cu PUZ-uri care au simplificat totul atrofiind imaginea oraşului.
Mai mult aparatul de partid reclamă depistarea, în acelaşi regim al urgenței, a membrilor comisiei de examinare care şi-au permis a chestiona candidatul şi a frâna înțelegerea.
Odată identificați trebuie liniştiți prin discreditare publică!
Acesta e tipul de nou socialism profund nociv!”, a declarat Beni ATODIRESEI. 

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top