Connect with us

Presa SUCEVEANĂ dă de pământ cu Gheorghe FLUTUR! „A lăsat SUCEAVA de IZBELIȘTE și se ocupă exclusiv de refugiați”

Suceava

Presa SUCEVEANĂ dă de pământ cu Gheorghe FLUTUR! „A lăsat SUCEAVA de IZBELIȘTE și se ocupă exclusiv de refugiați”

Jurnaliștii și societatea civilă din Suceava îl somează pe Gheorghe FLUTUR să se întoarcă la treabă. Proiectele Sucevei bat pasul pe loc în timp ce Președintele Consiliului Județean Suceava este preocupat exclusiv de refugiații ucrainieni

Axialul Suceava- Iași rămâne de izbeliște! Constructorul a reziliat contractul – Consiliul Județean Suceava se face că are treabă în altă parte, titrează ziarul sucevean News Bucovina.

Sucevenii sunt foc și pară pe administrația FLUTUR

Doina Ciuhan : Daca au știut că nu termina drumul in timp pentru ce au stricat totul ,era mult mult mai bun fata de ce este acum ,rușine conducerii dl Flutur e mai rău drumul ăla fata de cum era pe timpul lui Ceaușescu când era de piatra

Nicu Oghinciuc: Flturas nu are timp acuma ca are de pus panouri pentru refugiati si mai mare surprindere este ca trebuie sa le dea locuri de munca ca de noi a uitat ca uni nu au locuri de munca trebuie sa mearga in alta tara sa lucreze ca sa poata trai oleaca mai bine ori trebuie sasi lase familia

Gabriel Constantin Pirvan: Pai dom Flutur tre sa lucre la imaginea lui…sa dea bine pe langa francezi,izrailieni si alti extraterestrii… ce importanta are ca suntem cu totii intr- o luntre care ia apa… politichia sa dea bine nu- i asa?

Laura Frasin: Normal ca e ocupat cu altceva.Acum cea mai mare urgenta este aplasarea indicatoarelor in limba ucraineana.Mai au de oferit invatamant gratuit,acces la sanatate,locuri de munca,cazare,masa,tot tacamul complet.Romanii,Sucevenii nostri au totul la nivel de lux,de la cel mai mic pana la cel mai mare.N ati stiut pana acum ca Suceava este un judet de lux?Aflati acum ca noua nu ne lipseste absolut nimic.Toata atentia chiar trebuia indreptata spre ucrainieni!Normal,nu?Daca asa s ordinele trimise de la satanisti!Flutur si restu jegurilor penale,le executa cu varf si ndesat!

Proiect cu finanțare europeană demn de atenția DNA! Axialul Suceava – Iași a fost abandonat!

Politologul sucevean Adrian Botezatu oferă posibile explicații dar și repercursiuni.

Situația nu este singulară. Consiliul Județean Suceava nu este la prima abatere privind implementarea DEFECTUASĂ a PROIECTELOR pe fonduri europene

GROAPA de gunoi de la MESTECĂNIŞ, este “BUBOIUL penal” din fruntea BUCOVINEI iar “Firma unui fost MINISTRU liberal apără CJ SUCEAVA în instanță”.

CJ SUCEAVA prin Gheorghe FLUTUR și Valeriu STOICA împotriva Procurorilor anticorupție și activiștilor de mediu în dosarul Gropii de gunoi de la MESTECĂNIȘ.

Dezvăluirea a fost  în cadrul emisiunii Moldova în prim-plan de la NEWS MOLDOVA, de către de Aristide Maxim Samoilă, activistul civic care timp de 14 ani a militat împotriva gropii de gunoi de la Mestecăniș. În cadrul emisunii au mai fost prezenți activistul de mediu Tiberiu Boşutar, consilierul judeţean PSD Cezar Ioja, dar şi analistul politic Ion Ştefanovici.

În tot acest timp, Gheorghe FLUTUR își desfășoară programul de lucru în Vama SIRET cărând trolere, bagaje și cutii pentru refugiați

Mulți suceveni se întreabă cum își justifică realmente Gheorghe FLUTUR salariul, în condițiile în care el este plătit de Consiliul Județean Suceava să administreze județul și proiectele Sucevei. Proiecte care, așa cum reiese foarte clar sunt lăsate de izbeliște!!

Totuși, Președintele Consiliului Județean Suceava este vazut zilnic în Vama Siret dar și la diverse acțiuni privind refugiații prin județul Suceava folosind chiar și infrastructura CJ Suceava, mașini, carburant și chiar angajații instituției.

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top