fbpx
Connect with us

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a monitorizat progresul la Podul de la Milișăuți

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a monitorizat progresul la Podul de la Milișăuți - News Moldova

Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a monitorizat progresul la Podul de la Milișăuți

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la podul de la Milișăuți, unde ieri și azi s-a turnat stratul de beton care prinde armătura de fier și creează patul podului rutier

„Au mai rămas de turnat capetele de pod. Se va aștepta 28 de zile întărirea betonului și maturizarea tehnică a acestuia. În paralel se va lucra la mâna curentă pe o parte și pe cealaltă a podului, după care se vor turna doua straturi de asfalt și undeva pe finalul lunii iunie podul va fi circulabil.
În sfârșit se conturează pentru șoferi finalul coșmarului ocolirii acestui pod. A durat prea mult, asta din cauza bâlbâielilor celor de la CNAIR, care s-au ocupat de proiectare pe drumurile naționale. În același timp, tot pe drumuri naționale se lucrează între Horodnic de Sus și Voitinel.
Am revenit printr-o nouă adresă la CNAIR pentru amenajarea sensurilor giratorii de la Horodnic de Sus, Marginea și Spătărești. Traficul în aceste zone este foarte intens, au fost multe accidente de circulație și este obligația celor de la drumuri naționale să fluidizeze traficul în așa fel încât să fie redus numărul de accidente rutiere.
Îi așteptăm pe cei de la drumuri naționale și pe drumul Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos, pentru că au bani din memorandumul aprobat încă de anul trecut de guvern pentru drumurile spre frontiera cu Ucraina. Nici drumul național Rădăuți – Ratoș nu arată deloc bine și nici drumul național Solca – Clit – Arbore”, a precizat Gheorghe Flutur.
𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top